Header Ads Widget

Jeepers Creepers: Reborn (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Jeepers Creepers: Reborn" 2022 cu actorii Sydney Craven, Imran Adams și Jarreau Benjamin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Jeepers Creepers: Reborn".


Despre filmul Jeepers Creepers: Reborn

Jeepers Creepers: Reborn este un film de groază american regizat de Timo Vuorensola (în debutul său la Hollywood) după un scenariu scris de Sean Michael Argo. Este al patrulea film și o repornire din seria de filme Jeepers Creepers, menită să servească drept primul dintr-o trilogie planificată, separată de trilogia originală a lui Victor Salva. În distribuție îi găsim pe actorii Sydney Craven, Imran Adams, Jarreau Benjamin, Matt Barkley, Peter Brooke, Ocean Navarro, Dee Wallace și Gary Graham.


Filmul horror Jeepers Creepers: Reborn este produs de companiile Black Hangar Studios și Orwo Studios și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 19 septembrie 2022, de către Screen Media Films.


Sinopsis la filmul Jeepers Creepers: Reborn

Forțată să călătorească cu iubitul ei, Laine începe să experimenteze premoniții asociate cu mitul urban al The Creeper. Ea crede că ceva supranatural a fost invocat - și că ea este în centrul tuturor.





Distribuție Actori în filmul Jeepers Creepers: Reborn

Sydney Craven, Imran Adams, Jarreau Benjamin, Matt Barkley, Peter Brooke, Ocean Navarro, Dee Wallace, Gary Graham, Gabriel Freilich, Georgia Goodman, Terry Bird, Helen Lauren, Colin Murtagh, Reece Shenton, Joseph Tanner Paul, Sophie Walker, Jodie Mcmullen, Alexander Halsall

Regizor
Timo Vuorensola

Scenarist
Sean-Michael Argo

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
19 septembrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Jeepers Creepers: Reborn titlul original, Jeepers Creepers: Reborn titlul în română, Jeepers Creepers 4, Jeepers Creepers IV

Este filmul Jeepers Creepers: Reborn pe HBO Max

Din păcate filmul Jeepers Creepers: Reborn încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Jeepers Creepers: Reborn pe Netflix?

Din păcate filmul Jeepers Creepers: Reborn încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Jeepers Creepers: Reborn

Filmul se desfășoară pe măsură ce festivalul Horror Hound organizează primul său eveniment în Louisiana, unde atrage sute de tocilari, ciudați și fani horror de peste tot. Printre ei se numără fanboyul Chase și iubita lui Laine, care este forțată să vină la plimbare. Dar, pe măsură ce evenimentul se apropie, Laine începe să experimenteze premoniții inexplicabile și viziuni tulburătoare asociate cu trecutul orașului și, în special, cu legenda locală/mitul urban The Creeper. Pe măsură ce festivalul se începe și divertismentul îmbibat de sânge devine o frenezie, Laine crede că ceva nepământesc a fost invocat și că ea se află în centrul acestuia.


Trailer la filmul "Jeepers Creepers: Reborn" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii