Header Ads Widget

Invitație în iad (Film horror 2022) The Invitation Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Invitație în iad" 2022 cu actorii Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty și Alana Boden. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare în cinematografele românești pentru filmul "The Invitation".


Despre filmul Invitație în iad

Invitație în iad / The Invitation este un film american de groază supranatural din 2022, regizat de Jessica M. Thompson, scris de Blair Butler și produs de Emile Gladstone. Filmul îi are în distribuție pe Nathalie Emmanuel și Thomas Doherty. Inspirat din romanul Dracula de Bram Stoker, filmul urmărește o tânără care, după moartea mamei sale, se întâlnește pentru prima dată cu membri ai familiei pierdute de mult timp, doar pentru a descoperi secretele întunecate pe care le poartă cu ei.


Intitulat inițial The Bride, proiectul a fost sub producția lui Sam Raimi și Robert Tapert, Ghost House Pictures, cu Blair Butler scriind scenariul. Cu toate acestea, Raimi și Tapert au ieșit din cauza unor conflicte de programare. Până în 2020, au fost anunțați regizorul, producătorul și noul titlu al filmului. Castingul a avut loc din mai până în octombrie 2021, iar filmările au început în septembrie la Budapesta.

Filmul horror Invitație în iad / The Invitation a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 26 august 2022, de Sony Pictures Releasing și a primit recenzii în general mixte de la critici. În România, Filmul Invitație în iad a avut premiera pe 26 august 2022 în cinematografe românești.


Sinopsis la filmul Invitație în iad

Evie este sedusă de un bărbat misterios, de care se îndrăgostește până peste cap. Curând, însă, tânăra realizează că se află în centrul unei conspirații gotice.





Distribuție Actori în filmul Invitație în iad

Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Sean Pertwee, Hugh Skinner, Virág Bárány, Courtney Taylor, Carol Ann Crawford, Kata Sarbó, Jeremy Wheeler, Elizabeth Counsell, Scott Alexander Young, András Korcsmáros, Christine Grace Szarko, Stephen Saracco

Regizor
Jessica M. Thompson

Scenarist
Blair Butler

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
26 august 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
26 august 2022 în cinematografe românești

Cunoscut și ca
The Invitation titlul original, Invitație în iad titlul în română

Este filmul Invitație în iad pe HBO Max

Din păcate filmul Invitație în iad încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Invitație în iad pe Netflix?

Din păcate filmul Invitație în iad încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Invitație în iad

După moartea mamei sale și fără alte rude cunoscute, Evie (Nathalie Emmanuel) face un test ADN... și descoperă o verișoară pierdută de mult pe care nu știa că o are. Invitată de noua ei familie la o nuntă fastuoasă în mediul rural englez, ea este la început sedusă de gazda aristocrată sexy, dar în curând este aruncată într-un coșmar de supraviețuire, în timp ce descoperă secrete întortocheate din istoria familiei sale și intențiile tulburătoare din spatele generozității lor păcătoase.


Trailer oficial la filmul "Invitație în iad" 2022 The Invitation



Trailer subtitrat în română la filmul "Invitație în iad" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii