Header Ads Widget

Înotătoarele (Film biografic Netflix 2022) The Swimmers Trailer și detalii

Film biografic și sport produs de Netflix "Înotătoarele" 2022 cu actorii: Nathalie Issa, Manal Issa și Ahmed Malek. Trailer subtitrat în limba română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Swimmers".


Despre filmul Înotătoarele

Înotătoarele / The Swimmers este un film dramă regizat de Sally El Hosaini după un scenariu pe care ea l-a scris împreună cu Jack Thorne. Filmul îi are în distribuție pe Manal Issa, Nathalie Issa, Ahmed Malek, Matthias Schweighöfer, Ali Suliman, Kinda Alloush, James Krishna Floyd și Elmi Rashid Elmi.


Filmul sportiv biografic Înotătoarele / The Swimmers va fi lansat online pe Netflix la nivel global 23 neiembrie 2022, după premiera sa ca film de deschidere al Festivalului Internațional de Film de la Toronto din 2022.


Sinopsis Netflix film Înotătoarele

O poveste despre călătoria miraculoasă făcută de surorile înotătoare Yusra și Sarah Mardini, care au fugit ca refugiate din Siria devastată de război până la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.





Distribuție Actori în filmul Înotătoarele:

Nathalie Issa, Manal Issa, Ahmed Malek, Matthias Schweighöfer, James Krishna Floyd, Ali Suliman, Kinda Alloush, Elmi Rashid, Carlotta De Gregori, Victoria Valcheva, Sue King-Spear, Bridgitta Roy, Dritan Kastrati, Alfredo Tavares, Daniel Eghan, Roderick Hill, Mudar Abbara, Ekran Mustafa, Giorgio Spiegelfeld, Semo Salha, Yao Chin, Ali Zayn, Nahel Tzegai, Metin Hassan, Isobel Eadie, Sophie-Jo Beman, Nas Ganev, Nisha Zala

Regizor: Sally El Hosaini

Scenariști: Sally El Hosaini, Jack Thorne

Genul filmului: Biografic, Dramă, Sport, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 23 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 23 noiembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA, Marea Britanie

Cunoscut și ca
The Swimmers titlul original, Înotătoarele titlul în română

Este filmul Înotătoarele pe Netflix

Da, filmul Înotătoarele este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 23 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Înotătoarele

Surorile Yusra și Sarah Mardini au fugit din țara lor natală, Siria, în 2015, când casa lor a fost distrusă în timpul războiului civil. Au călătorit în Liban și apoi în Turcia, unde au aranjat să fie introduși de contrabandiști în Grecia cu o barcă. Totuși, refugiații se aflau în mijlocul Mării Egee când motorul navei supraaglomerate s-a oprit, iar perechea, plus alți doi care puteau înota, au fost responsabili pentru salvarea vieților celor aflați la bord. La doar un an după experiența lor chinuitoare, Yusra a concurat la două probe de înot la Jocurile Olimpice de la Rio, ca parte a echipei olimpice pentru refugiați.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Înotătoarele (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic și sportiv Înotătoarele (2022) cu actorii Nathalie Issa, Manal Issa, Ahmed Malek, Matthias Schweighöfer, James Krishna Floyd, Ali Suliman și Kinda Alloush și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii