Header Ads Widget

Infirmiera cea bună (Film biografic Netflix 2022) The Good Nurse Trailer și detalii

Film dramă și biografic produs de Netflix "Infirmiera cea bună" 2022 cu actorii: Jessica Chastain, Eddie Redmayne și Nnamdi Asomugha. Trailer subtitrat în limba română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Good Nurse".


Despre filmul Infirmiera cea bună

Infirmiera cea bună / The Good Nurse este un film dramă polițist american regizat de Tobias Lindholm și scris de Krysty Wilson-Cairns, bazat pe cartea cu același nume din 2013 a lui Charles Graeber. Filmul îi are în distribuție pe Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, Noah Emmerich și Kim Dickens.


Filmul biografic Infirmiera cea bună / The Good Nurse va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 11 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 19 octombrie 2022, înainte de lansarea în streaming pe 26 octombrie 2022 de către Netflix. În România, filmul Infirmiera cea bună va avea premiera online și subtitrat în data de 26 octombrie 2022 pe platforma Netflix România.


Sinopsis Netflix film Infirmiera cea bună

O asistentă de UTI suprasolicitată se sprijină pe noul ei coleg la serviciu și acasă – până când moartea neașteptată a unui pacient îl aruncă într-o lumină suspectă.





Distribuție Actori în filmul Infirmiera cea bună:

Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, Noah Emmerich, Kim Dickens, Malik Yoba, Ajay Naidu, Marcia Jean Kurtz, Maurice J. Irvin, Brooke Stacy Mills, Devyn McDowell, Gabe Fazio, Victor Cruz, Alix West Lefler, Rebecca Watson, David Boston, Lauren Yaffe, Jennifer Regan, Anjelica Bosboom, Chris Henry Coffey, Shaun O'Hagan, Andrew James Bleidner, David Lavine, Jennean Farmer, Sheetal Deo, Evan Bass, Becca Marks, Maria Farrow, Dartel McRae, Jesus-Papoleto Melendez, Christine Healy, Navya La Shay, Steve Antonucci, Marcia M Francis, Gina Jun

Regizor: Tobias Lindholm

Scenariști: Krysty Wilson-Cairns

Genul filmului: Biografic, Crime, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 26 octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 26 octombrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Good Nurse titlul original, Infirmiera cea bună titlul în română

Este filmul Infirmiera cea bună pe Netflix

Da, filmul Infirmiera cea bună este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 26 octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Infirmiera cea bună

Amy, o asistentă plină de compasiune și o mamă singură, care se luptă cu o boală cardiacă care îi pune viața în pericol, este întinsă până la limitele ei fizice și emoționale de turele grele și solicitante de noapte de la UTI. Dar ajutorul sosește când Charlie Cullen, un coleg asistent atent și empatic, începe la unitatea ei. În timp ce împart nopți lungi la spital, cei doi dezvoltă o prietenie puternică și devotată și, pentru prima dată în ultimii ani, Amy are cu adevărat încredere în viitorul ei și al fiicelor ei tinere. Dar după ce o serie de morți misterioase de pacienți declanșează o investigație care îl indică pe Charlie drept principalul suspect, Amy este forțată să-și riște viața și siguranța copiilor ei pentru a descoperi adevărul.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Infirmiera cea bună (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Infirmiera cea bună (2022) cu actorii Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, Noah Emmerich, Kim Dickens, Malik Yoba, Ajay Naidu și Marcia Jean Kurtz și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii