Header Ads Widget

Hypochondriac (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Hypochondriac" 2022 cu actorii Zach Villa, Devon Graye și Madeline Zima. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Hypochondriac".


Despre filmul Hypochondriac

Hypochondriac este un film american dramă de groază și suspans din 2022 regizat și scris de Addison Heimann. Filmul îl are în rol principal pe Zach Villa, care îl interpretează pe Will, tânăr olar a cărui viață se se transformă în haos, deoarece își pierde funcția corpului în timp ce este bântuit de manifestarea fizică a traumei copilăriei. În alte roluri îi găsim pe actorii Devon Graye, Madeline Zima, Yumarie Morales, Marlene Forte, Chris Doubek, Paget Brewster, Adam Busch și Michael Cassidy.


Filmul horror și thriller Hypochondriac este produs de compania Minutehand Pictures și a avut premiera mondială la Festivalul de film South by Southwest în data de 14 martie 2022. A fost apoi lansat pe 29 iulie 2022 limitat în cinematografele din America.


Sinopsis la filmul Hypochondriac

Will este un tânăr artist hispanic cu un iubit iubitor și o viață bună, dar când mama lui bolnavă mintal reapare după o absență de 10 ani, erodează temelia lumii pe care a creat-o și dezvăluie un trecut întunecat de violență pe care era disperat să-l țină ascuns. De frică să nu devină ca mama lui, Will se transformă în obsesie, disperare și nebunie, chinuit de o manifestare a traumei copilăriei.





Distribuție Actori în filmul Hypochondriac

Zach Villa, Devon Graye, Madeline Zima, Yumarie Morales, Marlene Forte, Chris Doubek, Paget Brewster, Adam Busch, Michael Cassidy, Peter Mensah, Debra Wilson, Ian Inigo, Scott Butler, Milos Jovanovic, Joaquin Acuna, Machete Bang Bang, Sarah Lin Mitchell, Laurence Todd Rosenthal, Joe Colucci

Regizor
Addison Heimann

Scenarist
Addison Heimann

Genul filmului
Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
14 martie 2022 la Festivalul de film South by Southwest, 29 iulie 2022 limitat în cinematografe în America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Hypochondriac titlul original, Hypochondriac titlul în română

Este filmul Hypochondriac pe HBO Max

Din păcate filmul Hypochondriac încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Hypochondriac pe Netflix?

Din păcate filmul Hypochondriac încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Hypochondriac

Will, un tânăr olar gay hispanic, este un tip sociabil. Șeful lui este groaznic, dar are un iubit grozav și o slujbă grozavă. Din păcate, în spatele acestei fațade se află un trecut întunecat de violență și boli mintale pe care este disperat să le ascundă. Când mama sa bipolară iese din boală după zece ani de tăcere, el începe să prezinte simptome inexplicabile și se transformă într-o obsesie, hotărât să rezolve acest mister al său.


Trailer la filmul "Hypochondriac" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii