Header Ads Widget

House of Darkness (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și comedie online "House of Darkness" 2022 cu actorii Justin Long, Kate Bosworth, Gia Crovatin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "House of Darkness".


Despre filmul House of Darkness

House of Darkness este un film de groază american din 2022, regizat de Neil LaBute, cu Justin Long, Kate Bosworth, Gia Crovatin și Lucy Walters în distribuție. Filmul este o reimaginare a lui Dracula.


Filmul de comedie horror House of Darkness a avut premiera americană la Festivalul Internațional de Film din Santa Barbara pe 8 martie 2022 și în 22 iulie 2022 a avut premiera internațională la Festivalul Internațional de Film Fantasia, precum și premiera în cinematografe selectate pe 9 septembrie 2022. Filmul House of Darkness va fi lansat pe Video la cerere și digital pe 13 septembrie.


Sinopsis la filmul House of Darkness

Conducând acasă la proprietatea ei retrasă, după ce a avut o întâlnire la un bar local, un jucător care vrea să marcheze crede că întâlnirea sa frumoasă și misterioasă va fi o altă legătură obișnuită. În timp ce fac cunoștință, flirtul lor devine jucăuș, sexy și sinistru. El speră că va avea noroc, dar este posibil ca norocul lui să se fi terminat.





Distribuție Actori în filmul House of Darkness

Justin Long, Kate Bosworth, Gia Crovatin, Lucy Walters

Regizor
Neil LaBute

Scenarist
Neil LaBute

Genul filmului
Comedie, Horror, Mister, Filme 2022

Data de lansare
8 martie 2022 la Festivalul Internațional de Film din Santa Barbara, 9 septembrie 2022 în cinematografe americane selectate

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
House of Darkness titlul original, House of Darkness titlul în română

Este filmul House of Darkness pe HBO Max

Din păcate filmul House of Darkness încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul House of Darkness pe Netflix?

Din păcate filmul House of Darkness încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului House of Darkness

Filmul„HOUSE OF DARKNESS” urmărește un bărbat care conduce o femeie acasă după ce se întâlnesc într-un bar local. Ea îl invită în casa ei pentru un pahar de noapte, însă, seara nu urmează calea familiară către seducție. Ușile scârțâie, iar luminile pâlpâie și se sting, în timp ce bărbatul continuă să insiste pentru dragoste, chiar și atunci când întâmplări neașteptate îi compensează încercările de avea o legătură romantică cu acest obiect misterios al dorinței sale.


Trailer la filmul "House of Darkness" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii