Header Ads Widget

Hocus Pocus 2 (Film comedie Disney+ 2022) Trailer și Detalii

Film comedie online "Hocus Pocus 2" 2022 cu actorii Bette Midler, Kathy Najimy și Sarah Jessica Parker. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Disney+ și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Hocus Pocus 2".


Despre filmul Hocus Pocus 2

Hocus Pocus 2 este un film american de groază și de comedie fantastică, regizat de Anne Fletcher, scris de Jen D'Angelo și produs de Walt Disney Pictures. O continuare a filmului Hocus Pocus din 1993, are în rolurile principale actorii Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy și Doug Jones, reluând rolurile; Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Hannah Waddingham, Tony Hale și Sam Richardson se alătură distribuției în noi roluri.


Filmările au început în octombrie 2021 în Newport, Rhode Island, filmul fiind programat pentru lansarea pe platforma Disney+ pe 30 septembrie 2022. În România, filmul de comedie Hocus Pocus 2 va fi lansat tot pe Disney+, la aceeași dată cu lansarea oficială în toate țările.


Sinopsis la filmul Hocus Pocus 2

Trei femei tinere le aduc din greșeală înapoi pe surorile Sanderson în Salem-ul modern și trebuie să-și dea seama cum să oprească vrăjitoarele înfometate de copii să facă ravagii în lume. Este posibil ca lumea să fi fost liberă de Winifred, Mary și Sarah și de frica pe care ne-au invocat-o la toți, dar ce se întâmplă când te încurci cu magia? Te încurcă și ea.





Distribuție Actori în filmul Hocus Pocus 2

Bette Midler, Kathy Najimy, Sarah Jessica Parker, Doug Jones, Whitney Peak, Belissa Escobedo, Lilia Buckingham, Hannah Waddingham, Tony Hale, Sam Richardson, Taylor Henderson, Juju Journey Brener, Nina Kitchen, Froy Gutierrez, Dan Finnerty, Joshua Allan Eads, Kornbread Jete, Kahmora Hall, Anastasia Mousis Sanidopoulos, Holly Cinnamon, Heidi Garza, Alana Monteiro, Gracen Newton, Francesca Galeon, David Torres Jr., Aiden Torres, Daniela Rosario, Cora Maple Lindell

Regizor
Anne Fletcher

Scenarist
Jen D'Angelo

Genul filmului
Comedie, Familie, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
30 Septembrie 2022 online pe platforma Disney+

Premiera în România
30 Septembrie 2022 online pe platforma Disney+ România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Disney+

Cunoscut și ca
Hocus Pocus 2 titlul original, Hocus Pocus 2 titlul în română

Este filmul Hocus Pocus 2 pe Disney+

Da, filmul Hocus Pocus este pe platforma de streaming Disney+ și îl puteți vedea online începând cu data de 30 Septembrie 2022 aici pe Disney+ România.


Este filmul Hocus Pocus 2 pe HBO Max

Din păcate filmul Hocus Pocus 2 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Hocus Pocus 2 pe Netflix?

Din păcate filmul Hocus Pocus 2 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Hocus Pocus 2

Au trecut 29 de ani de când cineva a aprins Lumânarea Flacăra Neagră și a înviat surorile din secolul al XVII-lea, iar acestea caută răzbunare. Trei femei tinere le-au adus din greșeală înapoi pe surorile Sanderson în Salem-ul de astăzi și trebuie să își dea seama cum să oprească vrăjitoarele înfometate de copii să facă ravagii în Salem înainte de zorii zilei de Ajun.


Trailer la filmul "Hocus Pocus 2" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii