Header Ads Widget

Hellraiser (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Hellraiser" 2022 cu actorii Jamie Clayton, Goran Visnjic și Hiam Abbass. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Hellraiser".


Despre filmul Hellraiser

Hellraiser este un film american de groază supranatural regizat de David Bruckner, cu un scenariu de Ben Collins și Luke Piotrowski, după o poveste scrisă împreună cu David S. Goyer. Intenționat să servească drept o nouă adaptare a romanului din 1986 The Hellbound Heart de Clive Barker, care a servit drept bază pentru filmul Hellraiser al lui Barker din 1987, este o repornire a francizei titulare și al unsprezecea film în general. Filmul îi are în distribuție pe actorii Odessa A'zion și Jamie Clayton și este o coproducție între 20th Century Studios, Spyglass Media Group și Phantom Four Films.


Planurile pentru un remake Hellraiser au început în octombrie 2007, Alexandre Bustillo și Julien Maury au confirmat că vor regiza proiectul, Barker fiind producător, iar Marcus Dunstan și Patrick Melton vor scrie scenariul. După ce Maury și Bustillo au părăsit proiectul, Dimension Films a anunțat că Todd Farmer și Patrick Lussier se vor ocupa de acest proiect, producția fiind programată pentru noul an, înaintea lansării la sfârșitul anului 2011, începutul lui 2012. Cu toate acestea, după lansarea Hellraiser: Revelations pentru a-și asigura drepturile continue, Farmer a confirmat că el și Lussier nu mai sunt implicați. Până în 2018, după succesul critic și comercial al filmului Halloween (2018), Miramax Films a confirmat planurile pentru noi versiuni Hellraiser, inclusiv un prequel și un reboot. Filmul a primit undă verde la începutul anului 2019, Bruckner regizându-l după un scenariu scris de Collins și Piotrowski care va colabora mai strâns la materialul sursă decât filmul original. Filmările au avut loc din septembrie până în octombrie 2021.

Filmul horror Hellraiser va avea premiera mondială la Beyond Fest din Santa Monica, California, pe 4 octombrie 2022 și este programat să fie lansat de Disney Platform Distribution prin streaming exclusiv pe Hulu ca film original Hulu pe 7 octombrie.


Sinopsis la filmul Hellraiser

O tânără care se luptă cu dependența de droguri intră în posesia unei cutii de puzzle străveche, fără să știe că scopul acesteia este să-i cheme pe cenobiți, un grup de ființe supranaturale sadice dintr-o altă dimensiune.





Distribuție Actori în filmul Hellraiser

Jamie Clayton, Goran Visnjic, Hiam Abbass, Odessa A’zion, Brandon Flynn, Drew Starkey, Selina Lo, Aoife Hinds, Jason Liles, Predrag Bjelac, Adam Faison, Vukasin Jovanovic, Nikola Kent, Ivona Kustudic, Gorica Regodic, Greg De Cuir, Miodrag Milovanov, Katarina Gojkovic

Regizor
David Brucknerbr

Scenarist
Ben Collins, Luke Piotrowski

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
7 octombrie 2022 online pe platforma HULU

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Hellraiser titlul original, Hellraiser titlul în română

Este filmul Hellraiser pe HBO Max

Din păcate filmul Hellraiser încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Hellraiser pe Netflix?

Din păcate filmul Hellraiser încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Hellraiser

O nouă interpretare a clasicului horror al lui Clive Barker din 1987, în care o tânără care se luptă cu dependența intră în posesia unei cutii de puzzle străveche, fără să știe că scopul acesteia este să-i cheme pe cenobiți, un grup de ființe supranaturale sadice dintr-o altă dimensiune responsabilă de dispariția fratelui ei.


Trailer la filmul "Hellraiser" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii