Header Ads Widget

Hamlet (Film românesc horror 2022) Trailer și detalii

Film românesc horror și thriller "Hamlet" 2022 cu actorii: Cosmina Stratan, Andreea Gramosteanu și Irina Tufescu. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Hamlet".


Despre filmul românesc Hamlet

Hamlet este un film românesc de groază și suspans din 2022 regizat de Florin Serban după un scenariu scris chiar de el. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii români Cosmina Stratan, Andreea Gramosteanu, Irina Tufescu, Igor Babiac, Sabrina Iaschevici și Cristina Lupu.


Filmul românesc horror Hamlet este produs de companiile ActorieDeFilm, Avanpost, Earlybird, Fantascope Films și Sound Mind Studio și va avea premiera în România în decembrie 2022.


Sinopsis la filmul Hamlet

Un regizor de teatru intenționează să facă o versiune revoluționară a lui Hamlet. Totul începe cu găsirea actorilor potriviți și punerea lor în pericol.





Distribuție Actori în filmul Hamlet

Cosmina Stratan, Andreea Gramosteanu, Irina Tufescu, Igor Babiac, Sabrina Iaschevici, Cristina Lupu, Roberta Antonie

Regizor: Florin Serban

Scenariu: Florin Serban

Genul filmului: Horror, Thriller, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca: Hamlet

Premiera internațională:

Premiera în România: Decembrie 2022

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Hamlet pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Hamlet încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.


Este filmul românesc Hamlet pe Netflix

Din păcate filmul românesc Hamlet încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Hamlet

Cinci actrițe participă la un casting pentru un spectacol ”Hamlet”, dar totul devine periculos când regizorul are ideea de a le pune în pericol pentru a vedea care din ele sunt potrivita pentru roluri.



Trailer online la filmul românesc Hamlet 2020


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii