Header Ads Widget

Halloween: Sfârșitul (Film horror 2022) Halloween Ends Trailer și Detalii

Film horror online "Halloween: Sfârșitul" 2022 cu actorii Jamie Lee Curtis, Will Patton și Kyle Richards. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Halloween Ends".


Despre filmul Halloween: Sfârșitul

Halloween: Sfârșitul / Halloween Ends este un film american slasher horror regizat de David Gordon Green și scris de Green, Danny McBride, Paul Brad Logan și Chris Bernier. Este o continuare a filmului Halloween: Noaptea crimelor / Halloween Kills din 2021 și a treisprezecea ediție din franciza Halloween. Filmul este programat să-i aibă în rolurile principale pe actorii Jamie Lee Curtis, James Jude Courtney, Andi Matichak, Will Patton și Kyle Richards, care își reiau rolurile din versiunile anterioare.


În iunie 2018, înainte de lansarea filmului Halloween (2018), Danny McBride a confirmat că el și Green intenționaseră să lanseze două filme care să fie filmate în același timp, dar a decis să nu facă asta, așteptând să vadă reacția la primul film. În iulie 2019, titlul filmului a fost anunțat împreună cu Halloween: Noaptea crimelor / Halloween Kills. Filmul va fi produs de Jason Blum de către bannerul său Blumhouse Productions, alături de Rough House Productions, Miramax și Trancas International Pictures.

Filmul horror Halloween: Sfârșitul / Halloween Ends este programat să fie lansat pe 14 octombrie 2022, de Universal Pictures. De asemenea, va fi difuzat simultan pe nivelurile plătite de Peacock timp de 60 de zile.


Sinopsis la filmul Halloween: Sfârșitul

Aceasta este ultima intervenție a lui Laurie Strode. După 45 de ani, cea mai apreciată și venerată franciză de groază din istoria filmului ajunge la concluzia epică și terifiantă, când Laurie Strode se confruntă pentru ultima oară cu întruchiparea răului, Michael Myers, într-o confruntare finală, fără a fi surprinsă până acum pe ecran. Doar unul dintre ei va supraviețui.





Distribuție Actori în filmul Halloween: Sfârșitul

Jamie Lee Curtis, Will Patton, Kyle Richards, Andi Matichak, Rohan Campbell, Nick Castle, Stephanie McIntyre, James Jude Courtney, Emily Brinks, Michele Dawson, Keraun Harris, Dillon Belisle, Derrick Lemmon, Dawn Lasusky, Will Perez, Nick Lawrence, Joseph D. Webb, Michael Arsenault, Russell Bryan Winstead, David Gurule, William Matthew Mang

Regizor
David Gordon Green

Scenarist
Paul Brad Logan, Chris Bernier, Danny McBride, David Gordon Green

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
14 octombrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
14 octombrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Halloween Ends titlul original, Halloween: Sfârșitul titlul în română

Este filmul Halloween: Sfârșitul pe HBO Max

Din păcate filmul Halloween: Sfârșitul / Halloween Ends încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Halloween: Sfârșitul pe Netflix?

Din păcate filmul Halloween: Sfârșitul / Halloween Ends încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Halloween Ends

La patru ani după evenimentele din filmul Halloween: Noaptea crimelor / Halloween Kills de anul trecut, Laurie locuiește cu nepoata ei Allyson și își termină de scris memoriile. Michael Myers nu a mai fost văzut de la ultima lui furie brutală. Laurie, după ce a permis spectrului lui Michael să-i determine și să-i conducă realitatea timp de decenii, a decis să se elibereze de frică și furie și să îmbrățișeze viața. Dar când un tânăr, Corey Cunningham, este acuzat că a ucis un băiat pe care îl îngrijea, se aprinde o cascadă de violență și teroare care o va forța pe Laurie să se confrunte în sfârșit cu răul pe care nu îl poate controla, odată pentru totdeauna.


Trailer subtitrat la filmul "Halloween: Sfârșitul / Halloween Ends" 2022

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de groază horror Halloween: Sfârșitul / Halloween Ends (2022) cu actorii Jamie Lee Curtis, Will Patton, Kyle Richards, Andi Matichak, Rohan Campbell, Nick Castle și Stephanie McIntyre, James Jude Courtney și regizat de David Gordon Green.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii