Header Ads Widget

God's Country (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "God's Country" 2022 cu actorii Thandiwe Newton, Dan Gravage și Aakii. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "God's Country".


Despre filmul God's Country

God's Country este un film thriller american din 2022 regizat de Julian Higgins care a scris scenariul împreună cu Shaye Ogbonna. În rolul principal o găsim pe actrița Thandie Newton, alături de actori precum Dan Gravage, Aakii, Tanaya Beatty, Kai Lennox, George De Vries, Lynn Solomon, John Hosking, Bob Wheeler, Joris Jarsky și Jefferson White.


Filmul thriller God's Country este produs de companiile Cold Iron Pictures și The Film Arcade și a avut premiera mondială la festivalul de film Sundance. Pe 16 septembrie 2022, filmul va fi lansat în cinematografe selectate din America, iar pe 4 octombrie va fi lansat online pe internet în streaming.


Sinopsis la filmul God's Country

Un fost ofițer de poliție de culoare devenită profesor într-un oraș universitar din mediul rural este atrasă într-o bătălie crescândă a voințelor care îi pune la încercare cele mai profunde valori în acest western modern.





Distribuție Actori în filmul God's Country

Thandiwe Newton, Dan Gravage, Aakii, Tanaya Beatty, Kai Lennox, George De Vries, Lynn Solomon, John Hosking, Bob Wheeler, Joris Jarsky, Jefferson White, Jeremy Bobb, Steven Brian Conard, Derek Sorrell, Gabriel Clark, Edie Linneweber, Matthew Yetter, Karen Jean Olds, Travis W Bruyer, Amy McLeod, Phaedra Nielson, Ainsley Sevier, Dark Sevier

Regizor
Julian Higgins

Scenarist
Julian Higgins, Shaye Ogbonna

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
23 Ianuarie 2022 la Festivalul de Film Sundance, 16 septembrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
God's Country titlul original, God's Country titlul în română

Este filmul God's Country pe HBO Max

Din păcate filmul God's Country încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul God's Country pe Netflix?

Din păcate filmul God's Country încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului God's Country

Când o profesoară de facultate din munții îndepărtați ai vestului american se confruntă cu doi vânători pe care îi prinde că pătrund pe proprietatea ei, ea este atrasă într-o bătălie crescândă a voințelor cu consecințe catastrofale. Un film bazat pe nuvela „Lumina de iarnă” de James Lee Burke.


Trailer la filmul "God's Country" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii