Header Ads Widget

Femeia rege (Film acțiune 2022) The Woman King Trailer și Detalii

Film acțiune online "Femeia rege" 2022 cu actorii Viola Davis, John Boyega și Thuso Mbedu. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Woman King".


Despre filmul Femeia rege

Femeia rege / The Woman King este un film epic istoric american despre Agojie, unitatea războinică formată exclusiv de femei care a protejat regatul Dahomey din Africa de Vest în secolul al XIX-lea. Filmul o are în rol principal pe Viola Davis în rolul unui general care antrenează următoarea generație de războinici să lupte cu dușmanii lor. Filmul este regizat de Gina Prince-Bythewood și scris de Dana Stevens, pe baza unei povești pe care a scris-o împreună cu Maria Bello. Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim și John Boyega mai joacă în film.


Maria Bello a conceput ideea pentru The Woman King în 2015, după ce a vizitat Benin, unde a fost situat Dahomey și a aflat istoria Agojie. Convinsă că a găsit o poveste care merită spusă, ea a recrutat-o pe Cathy Schulman pentru a o dezvolta într-un lungmetraj. L-au prezentat mai multor studiouri, care l-au refuzat din cauza preocupărilor financiare. În 2017, s-au întâlnit cu TriStar Pictures; compania avea să dea în cele din urmă undă verde filmului în 2020. Prince-Bythewood, inspirat de filme epice precum Braveheart (1995), Gladiator (2000) și The Last of the Mohicans (1992), a dat prioritate realismului în scenele de luptă. Producția a început în Africa de Sud în noiembrie 2021, a fost oprită din cauza variantei Omicron COVID-19 câteva săptămâni mai târziu și a fost reluată la începutul anului 2022. Polly Morgan a fost directorul de imagine. În timpul post-producției, partitura muzicală a fost compusă de Terence Blanchard, iar editarea a fost finalizată de Terilyn A. Shropshire.

Filmul de acțiune Femeia rege / The Woman King va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 9 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 16 septembrie 2022, de către Sony Pictures Releasing. În România, filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe data de 28 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Femeia rege

Amplasat în secolul al XIX-lea, în regatul vest-african al Dahomey-ului, Femeia rege / The Woman King urmărește grupul de războinici format exclusiv din femei, numit Agojie, care protejează regatul. Generalul grupului Nanisca antrenează o nouă generație de războinici să lupte împotriva unui inamic care vrea să le distrugă modul de viață.





Distribuție Actori în filmul Femeia rege

Viola Davis, John Boyega, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin, Shaina West, Jordan Bolger, Adrienne Warren, Jayme Lawson, Makgotso M, Masali Baduza, Jimmy Odukoya, Thando Dlomo, Angélique Kidjo, Chioma Antoinette Umeala, Sivuyile Ngesi, Tuks Tad Lungu, Princess Elmore, Maurice P. Kerry

Regizor
Gina Prince-Bythewood

Scenarist
Dana Stevens, Maria Bello

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Istoric, Filme 2022

Data de lansare
9 September 2022 la Festival Internațional de Film de la Toronto, 16 septembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
28 octombrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Woman King titlul original, Femeia rege titlul în română

Este filmul Femeia rege pe HBO Max

Din păcate filmul Femeia rege încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Femeia rege pe Netflix?

Din păcate filmul Femeia rege încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Femeia rege

Filmul Femeia rege / The Woman King este povestea remarcabilă despre Agojie, unitatea de războinici formată exclusiv feminin, care a protejat Regatul african Dahomey în anii 1800 cu abilități și o înverșunare fără seamăn cu ce văzuse lumea vreodată. Inspirată de evenimente adevărate, Regele Femeia urmărește călătoria epică emoțională a generalului Nanisca (câștigătoarea Oscar Viola Davis), în timp ce antrenează următoarea generație de recruți și îi pregătește pentru luptă împotriva unui inamic hotărât să le distrugă modul de viață. Pentru unele lucruri merită să lupți.


Trailer subtitrat la filmul "Femeia rege" 2022

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Femeia rege (2022) cu actorii Viola Davis, John Boyega, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin, Shaina West, Jordan Bolger și Adrienne Warren.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii