Header Ads Widget

Enola Holmes 2 (Film acțiune Netflix 2022) Trailer și detalii

Film de acțiune și aventuri produs de Netflix "Enola Holmes 2" 2022 cu actorii: Millie Bobby Brown, Henry Cavill și Helena Bonham Carter. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Enola Holmes 2".


Despre filmul Enola Holmes 2

Enola Holmes 2 este un film american-britanic de mister din 2022 bazat pe seria de ficțiune pentru tineri adulți cu același nume de Nancy Springer. Servind ca o continuare a filmului Enola Holmes din 2020, va fi regizat de Harry Bradbeer. În Film, Enola Holmes, acum detevtivă cu acte, preia primul său caz oficial și trebuie să găsească o fată dispărută, în timp ce scânteile unei conspirații periculoase aprind un mister care necesită ajutorul prietenilor - și al lui Sherlock însuși - pentru a fi dezvăluit. Filmul îl are în rolurile principale pe Millie Bobby Brown, reluând rolul ei Enola Holmes și Henry Cavill ca Sherlock Holmes, în timp ce Louis Partridge, Adeel Akhtar, Susie Wokoma, Sharon Duncan-Brewster, David Thewlis și Helena Bonham Carter joacă roluri secundare. Partridge, Cavill, Wokoma, Akhtar și Bonham Carter de asemenea, își reiau rolurile.


Filmul de acțiune, aventuri și mister Enola Holmes 2 este produs de companiile Legendary Pictures și PCMA Productions și este programat să fie lansat pe 4 noiembrie 2022, de către Netflix. În România, filmul Enola Holmes 2 va avea premiera tot pe data de 4 noiembrie pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Enola Holmes 2

Cea mai nouă aventură a Enolei Holmes începe după ce o tânără care lucrează într-o fabrică de chibrituri o angajează pentru a-i găsi sora dispărută. În scurt timp, Enola se trezește atrasă într-o urmărire cu mize mari de-a lungul Londrei, călătorind de la minunea industrială a orașului până la galele strălucitoare ale înaltei societăți.





Distribuție Actori în filmul Enola Holmes 2:

Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter, David Thewlis, Louis Partridge, Adeel Akhtar, Hannah Dodd, Susan Wokoma, Sharon Duncan-Brewster, David Westhead, James Berkery, Abbie Hern, Róisín Monaghan, Rachel Kwok, Chloé Booyens, Serrana Su-Ling Bliss, Ramzan Miah, Gabriel Tierney, Pierre Bergman, Philip Gascoyne, Martyn Mayger, Karishma Navekar, Sam Shoubber, John Capel, Elizabeth Hill, Alex Rose, Alison Martin Jones, Alan Mitchell, William Bale, Barbara Orti, Helen Stirling-Lane, Yasmin Riley, Tabby Bond, Laurence Ellerker, Saskia Miller Hedges

Regizor: Harry Bradbeer

Scenariști: Jack Thorne

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Crime, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 4 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 4 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA, Marea Britanie

Cunoscut și ca
Enola Holmes 2, Enola Holmes 2 titlul în română

Este filmul Enola Holmes 2 pe Netflix

Da, filmul Enola Holmes 2 este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 6 decembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Enola Holmes 2

Înviorată după triumful rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele celebrului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), și își deschide propria agenție - doar pentru a descoperi că viața de femeie detectivă nu este atât de ușoară pe cât pare atunci când vine vorba de a fi angajată. Resemnată să accepte realitățile reci ale maturității, ea este pe cale să închidă agenția când o fată fără bani îi oferă Enolei prima ei slujbă oficială: să-i găsească sora dispărută. Dar acest caz se dovedește a fi mult mai derutant decât se aștepta, deoarece Enola este aruncată într-o lume nouă și periculoasă - de la fabricile sinistre și sălile de muzică pline de culoare ale Londrei, până la cele mai înalte eșaloane ale societății și chiar 221B Baker Street. Pe măsură ce scânteile unei conspirații mortale se aprind, Enola trebuie să ceară ajutorul prietenilor - și al lui Sherlock însuși - pentru a dezvălui misterul. Jocul, se pare, că s-a pus din nou în mișcare.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Enola Holmes 2 (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și aventuri Enola Holmes 2 (2022) cu actorii Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter, David Thewlis, Louis Partridge, Adeel Akhtar, Hannah Dodd, Susan Wokoma și Sharon Duncan-Brewster și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii