Header Ads Widget

Emily the Criminal (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Emily the Criminal" 2022 cu actorii Aubrey Plaza, Theo Rossi și Jonathan Avigdori. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Emily the Criminal".


Despre filmul Emily the Criminal

Emily the Criminal este un film dramatic american din 2022, scris și regizat de John Patton Ford. În rolurile principale îi găsim pe actorii Aubrey Plaza, Theo Rossi, Jonathan Avigdori, Kim Yarbrough, Gina Gershon, Bernardo Badillo, Wesley Han, Wyatt Barrios, Megalyn Echikunwoke și Brandon Sklenar.


Filmul thriller Emily the Criminal a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance pe 24 ianuarie 2022 și a fost lansat în Statele Unite pe 12 august 2022, de Vertical Entertainment și Roadside Attractions. A primit, în general, recenzii pozitive din partea criticilor pentru comentariile sale sociale și interpretarea actriței Aubrey Plaza.


Sinopsis la filmul Emily the Criminal

Cu ghinionul ei și plină de datorii, Emily se implică într-o escrocherie cu carduri de credit care o trage în lumea interlopă criminală din Los Angeles, ducând în cele din urmă la consecințe mortale.






Distribuție Actori în filmul Emily the Criminal

Aubrey Plaza, Theo Rossi, Jonathan Avigdori, Kim Yarbrough, Gina Gershon, Bernardo Badillo, Wesley Han, Wyatt Barrios, Megalyn Echikunwoke, Brandon Sklenar, Ben Rodgers, Ricarlo Flanagan, Amje Elharden, Janice Sonia Lee, Kara Luiz, Roman Arabia, Roman Mitichyan, Jack Topalian, Craig Stark, Sarah Allyn Bauer, Rif Hutton, Tomas Pais, Kimiko Singer, Sheila Korsi, Adam Elshar, Lamar Usher, Jessie Camacho, Victor Manso

Regizor
John Patton Ford

Scenarist
John Patton Ford

Genul filmului
Crime, Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
12 august 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Emily the Criminal titlul original, Emily the Criminal titlul în română

Este filmul Emily the Criminal pe HBO Max

Din păcate filmul Emily the Criminal încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Emily the Criminal pe Netflix?

Din păcate filmul Emily the Criminal încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Emily the Criminal

Emily (Aubrey Plaza) este plină de datorii studențești și este exclusă de pe piața muncii din cauza unui cazier judiciar minor. Disperată după venituri, ea își ia o misiune umbrită ca „cumpărător fals”, cumpărând bunuri cu cărți de credit furate furnizate de un intermediar frumos și carismatic pe nume Youcef (Theo Rossi). Confruntată cu o serie de interviuri de angajare fără noroc, Emily se trezește în curând sedusă de banii rapizi și de emoțiile ilicite ale capitalismului de pe piața neagră și este din ce în ce mai interesată de mentorul ei Youcef. Împreună, ei creează un plan pentru a-și duce afacerea la următorul nivel în Los Angeles.


Trailer la filmul "Emily the Criminal" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii