Header Ads Widget

În căutarea Magiei (Film comedie romantică 2022) Disenchanted Trailer subtitrat și Detalii

Film comedie și animație online "În căutarea Magiei" 2022 cu actorii Amy Adams, James Marsden și Patrick Dempsey. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Disney+ și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Disenchanted".


Despre filmul În căutarea Magiei / Disenchanted

În căutarea Magiei / Disenchanted este un film american de acțiune live/animație muzicală fantezie romantică, scris și regizat de Adam Shankman, ca o continuare a filmului Magie in Manhattan / Enchanted din 2007. Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden și Idina Menzel își reiau rolurile din primul film iar Gabriella Baldacchino o înlocuiește pe Rachel Covey. Lor li se alătură noi veniții Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays, Oscar Nunez și Griffin Newman. Alan Menken și Stephen Schwartz revin, în calitate de compozitori ai filmului, iar Menken compunând din nou partitura. Amy Adams este, de asemenea, producător al filmului, alături de Barry Josephson și Barry Sonnenfeld.


Filmul de comedie romantică În căutarea Magiei / Disenchanted este programat să fie lansat pe 24 noiembrie 2022 – cu ocazia Zilei Recunoștinței – ca film exclusiv Disney+. În România, filmul va fi de asemenea lansat online pe Disney Plus România în data de 24 noiembrie 2022.


Sinopsis la filmul În căutarea Magiei / Disenchanted

La cincisprezece ani după ce ea, a trăit "fericită pentru totdeauna", Giselle, Robert și Morgan se mută într-o casă nouă în suburbia Monroeville. Comunitatea este supravegheată de Malvina Monroe, care are intenții nefaste pentru familie. Când apar probleme, Giselle își dorește ca viețile lor să fie basmul perfect. Vraja dă rateu, iar Giselle se grăbește să-și salveze familia și țara natală a Regatului Andalasia înainte ca ceasul să bată miezul nopții.





Distribuție Actori în filmul În căutarea Magiei / Disenchanted

Amy Adams, James Marsden, Patrick Dempsey, Maya Rudolph, Oscar Nuñez, Jayma Mays, Idina Menzel, Yvette Nicole Brown, Gabriella Baldacchino, Kolton Stewart, Rachel Covey, James Monroe Iglehart, Ann Harada, Naoimh Morgan, Sean Duggan, Matilda Firth, Brigid Leahy, Eleanor O'Brien, Ellen Costa, Emmanuel Okoye, Fiona Browne, Ingrid Werner, Brian Law, Stephanie Karam, Edward Harrison, Chloe Harris, Karen Sampford, Redmand Rance, Eimear Morrissey, Cairon Pearson, Philip Condron, Mairi-Clare MacLean, Rendah Beshoori, Michael McCorry Rose, Jessica Lee, Ellie-Mae Ratcliffe, Betsy Picart, Derek Carroll

Regizor
Adam Shankman

Scenarist
Brigitte Hales, Bill Kelly, Richard LaGravenese, J. David Stem, David N. Weiss

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Muzical, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
24 Noiembrie 2022 online pe Disney+

Premiera în România
24 Noiembrie 2022 online pe Disney+

Cunoscut și ca
Disenchanted titlul original, În căutarea Magiei titlul în română, Enchanted 2

Este filmul În căutarea Magiei / Disenchanted pe Disney+?

Da, filmul În căutarea Magiei / Disenchanted este disponibil online și subtitrat în limba română pe Disney+ și îl puteți urmări începând cu data de 24 Noiembrie 2022.

Este filmul În căutarea Magiei / Disenchanted pe Netflix?

Din păcate filmul În căutarea Magiei / Disenchanted încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului În căutarea Magiei / Disenchanted

Au trecut 15 ani de când Giselle (Amy Adams) și Robert (Patrick Dempsey) s-au căsătorit, dar Giselle a devenit deziluzionată de viața în oraș, așa că și-au mutat familia în creștere în comunitatea suburbană adormită din Monroeville în căutarea a și mai mult basm fericit. Din păcate, nu este soluția rapidă la care a sperat. Suburbia are un set cu totul nou de reguli și o regină locală, Malvina Monroe (Maya Rudolph), care o face pe Giselle să se simtă mai ne la locul ei ca niciodată. Frustrată că fericirea ei pentru totdeauna nu a fost atât de ușor de găsit, ea apelează la magia Andalasiei pentru ajutor, transformând accidental întregul oraș într-un basm din viața reală și punând în pericol fericirea viitoare a familiei sale. Acum, Giselle se află într-o cursă contra cronometru pentru a inversa vraja și a determina ce înseamnă cu adevărat fericirea până la urmă pentru ea și familia ei.


Trailer la filmul "Disenchanted" 2022 În căutarea Magiei

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică În căutarea Magiei / Disenchanted (2022) cu actorii Amy Adams, James Marsden, Patrick Dempsey, Maya Rudolph, Oscar Nuñez, Jayma Mays, Idina Menzel, Yvette Nicole Brown și Gabriella Baldacchino și regizat de Adam Shankman.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii