Header Ads Widget

Dead for a Dollar (Film western 2022) Trailer și Detalii

Film western și thriller online "Dead for a Dollar" 2022 cu actorii Christoph Waltz, Willem Dafoe și Rachel Brosnahan. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Dead for a Dollar".


Despre filmul Dead for a Dollar

Dead for a Dollar este un film western american din 2022, scris și regizat de Walter Hill. În rolurile principale joacă actorii Christoph Waltz, Willem Dafoe și Rachel Brosnahan, al[turi de actori precum Hamish Linklater, Benjamin Bratt, Brandon Scott, Guy Burnet, Gabriela Alicia Ortega și Scott Peat. Acțiunea urmărește un vânător de recompense (Waltz) într-o căutare pentru a găsi soția dispărută (Brosnahan) a unui om de afaceri.


Filmul american western a avut premiera la cel de-al 79-lea Festival Internațional de Film de la Veneția pe 6 septembrie 2022. Este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 30 septembrie 2022, de către Quiver Distribution.


Sinopsis la filmul Dead for a Dollar

Filmul urmărește un vânător de recompense celebru care se întâlnește cu inamicul său de moarte, un jucător profesionist și răufăcător pe care îl trimisese la închisoare cu ani în urmă.





Distribuție Actori în filmul Dead for a Dollar

Christoph Waltz, Willem Dafoe, Rachel Brosnahan, Hamish Linklater, Benjamin Bratt, Brandon Scott, Guy Burnet, Gabriela Alicia Ortega, Scott Peat, Warren Burke, Rocko Reyes, Luis Chávez, Jackamoe Buzzell, Shawn-Caulin Young, Diana Navarrete, J.D. Garfield, Herman Johansen, Diane Villegas, Vic Browder, Marco Fuller, Alfredo Quiroz, Fidel Gomez, Ivan Lee Holmes, Jeremiah Core, Daniel J. Cox, Gonzalo Robles, Doug Montoya, Otgadahe Whitman-Fox, Weston Brownlee, Lupe Preciado, Devin Gutierrez

Regizor
Walter Hill

Scenarist
Walter Hill

Genul filmului
Thriller, Western, Filme 2022

Data de lansare
6 septembrie 2022 la Festivalul de Film de la Veneția, 30 septembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Dead for a Dollar titlul original, Dead for a Dollar titlul în română

Este filmul Dead for a Dollar pe HBO Max

Din păcate filmul Dead for a Dollar încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Dead for a Dollar pe Netflix?

Din păcate filmul Dead for a Dollar încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dead for a Dollar

În 1897, în teritoriul New Mexico, Chihuahua, vânătorul de recompense Max Borlund este angajat să o găsească pe Rachel Price, soția progresistă din punct de vedere politic a omului de afaceri Nathan Price, care ar fi fost reținută pentru răscumpărare în Mexic de Elijah Jones, un dezertor al armatei afro-americane. În timpul căutării sale, Max descoperă că Rachel a fugit de bunăvoie de la un soț abuziv pentru a locui cu Elijah. De asemenea, este forțat să se confrunte cu inamicul său Joe Cribbens, un jucător de noroc profesionist și răufăcător pe care l-a trimis la închisoare cu ani în urmă.


Trailer la filmul "Dead for a Dollar" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii