Header Ads Widget

Collide (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Collide" 2022 cu actorii Ryan Phillippe, Jim Gaffigan și Kat Graham. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Collide".


Despre filmul Collide

Collide este un film thriller american din 2022, regizat de Mukunda Michael Dewil după un scenariu scris împreună cu Moira Dewil. În film, un grup de personaje se intersectează pe parcursul unei seri la un restaurant LA. În rolurile principale îi găsim pe actorii Ryan Phillippe, Jim Gaffigan, Kat Graham, Drea de Matteo, Paul Ben-Victor, Lincoln Brown, David Cade, Aisha Dee și David James Elliott.


Filmul thriller Collide a fost produs de companiile Green Light Pictures, Lucky 13 Productions, Three Point Capital și Vertical Entertainment și a fost lansat în cinematografe pe 5 august 2022 și la cerere pe 12 august 2022.


Sinopsis la filmul Collide

Un thriller captivant despre infidelitate, furt și răzbunare, Collide urmărește trei cupluri ale căror drumuri se intersectează pe parcursul unei seri fatidice într-un restaurant din LA.





Distribuție Actori în filmul Collide

Ryan Phillippe, Jim Gaffigan, Kat Graham, Drea de Matteo, Paul Ben-Victor, Lincoln Brown, David Cade, Aisha Dee, David James Elliott, Dylan Flashner, Hanxi Li, Pino Martinez, Sky Liam Patterson, Haley Rawson, Michaela Sasner, Aria Song, Leslie Stratton, Tristan Thompson

Regizor
Mukunda Michael Dewil

Scenarist
Mukunda Michael Dewil, Moira Dewil

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
5 August 2022 limitat în cinematografe în America și online pe internet la cerere

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Collide titlul original, Collide titlul în română

Este filmul Collide pe HBO Max

Din păcate filmul Collide încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Collide pe Netflix?

Din păcate filmul Collide încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Collide

Un thriller captivant care prezintă trei cupluri pe parcursul unei nopți fatidice într-un restaurant din LA. Hunter (Ryan Phillippe) se trezește la o întâlnire neplăcută cu captivanta Tamira (Kat Graham), în timp ce un busboy (Dylan Flashner) și iubita lui (Aisha Dee) ascund mormane de cocaină pentru a realiza o zi de câștiguri mari, iar afară, Peter (Jim Gaffigan) stă în mașină și observă infidelitatea soției sale (Drea de Matteo) cu managerul restaurantului (David Cade). Deși sunt toate străine, poveștile lor sunt împletite împreună în timp ce se aruncă spre un final exploziv.


Trailer la filmul "Collide" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii