Header Ads Widget

Capătul drumului (Film acțiune Netflix 2022) End of the Road Trailer și detalii

Film de acțiune și thriller produs de Netflix "Capătul drumului" 2022 cu actorii: Queen Latifah, Beau Bridges și Ludacris. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "End of the Road".


Despre filmul Capătul drumului

Capătul drumului / End of the Road este un film american de crime și suspans din 2022 regizat de Millicent Shelton după un scenariu scris de Christopher J. Moore împreună cu David Loughery. În rolurile principale îi găsim pe actorii Queen Latifah, Beau Bridges și Ludacris, alături de Frances Lee McCain, Tabatha Shaun, Jesse Luken, Keith Jardine, Phuong Kubacki, Travis Hammer și Shaun Dixon.


Filmul thriller Capătul drumului / End of the Road este produs de companiile 42, Edmonds Entertainment, Flavor Unit Entertainment, Serendipity Productions și Twisted Pictures și va avea premiera online în România pe platforma de streaming Netflix în data de 9 septembrie 2022.


Sinopsis Netflix film Capătul drumului

În acest thriller de acțiune cu un nivel ridicat de suspans, o excursie rutieră în țară devine o autostradă către iad pentru Brenda și familia ei. Singuri în deșertul New Mexico, ei trebuie să lupte pentru viața lor când devin ținta unui criminal misterios.





Distribuție Actori în filmul Capătul drumului:

Queen Latifah, Beau Bridges, Ludacris, Frances Lee McCain, Tabatha Shaun, Jesse Luken, Keith Jardine, Phuong Kubacki, Travis Hammer, Shaun Dixon, Amie MacKenzie, Micah McNeil, Mychala Lee, Tim Stafford, J. Nathan Simmons, Andrea Good, Efrain Villa, Rachel Michaela, Jasper Keen, James Moontasri, Michael Lemert, Rob Estrada, Ruben Barela, James Blackburn, Aaron Valentine, Will C. Vogel, John C Pond, Yvette Fazio-Delaney, Ivan Lee Holmes

Regizor: Millicent Shelton

Scenariști: Christopher J. Moore, David Loughery

Genul filmului: Acțiune, Crime, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 9 septembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 9 septembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
End of the Road titlul original, Capătul drumului titlul în română

Este filmul Capătul drumului pe Netflix

Da, filmul Capătul drumului este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 9 septembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Capătul drumului

O excursie pe drumuri de țară devine o autostradă către iad pentru Brenda, cei doi copii ai săi și fratele ei, Reggie. După ce a asistat la o crimă, familia se află în punctul de bătaie al unui criminal. Acum singură în deșert, Brenda luptă pentru a-și menține familia în viață.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Capătul drumului (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Capătul drumului (2022) cu actorii Queen Latifah, Beau Bridges, Ludacris, Frances Lee McCain, Tabatha Shaun, Jesse Luken, Keith Jardine, Phuong Kubacki și Travis Hammer și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii