Header Ads Widget

Bullet Proof (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune online "Bullet Proof" 2022 cu actorii Vinnie Jones, Lina Lecompte și James Clayton. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bullet Proof".


Despre filmul Bullet Proof

Bullet Proof este un film canadian de acțiune din 2022 regizat de James Clayton după un scenariu scris de Cooper Bibaud și Danny Mac. În rolul principal îl găsim pe Vinnie Jones, alături de actori precum Lina Lecompte, James Clayton, Philip Granger, Glenn Ennis, Janvier Katabarwa, Lori Triolo, Danny Mac, Cooper Bibaud, Blaine Anderson, Shaw Madson, Michael Matic și Bonnie Hay.


Filmul de acțiune Bullet Proof este produs de companiile IndustryWorks Studios, Play by Play Entertainment și Peacemaker Filmworks și a avut premiera pe 19 August 2022 limitat în cinematografele din America și online pe internet.


Sinopsis la filmul Bullet Proof

După ce a furat milioane de bani din ascunzătoarea de trafic de droguri a șefului sadic al mafiei Temple, un hoț găsește un pasager clandestin în mașina lui de evadare: soția însărcinată a lui Temple, Mia. Disperat să-și recupereze banii și fiul său nenăscut, Temple trimite o echipă de asasini și vânători de recompense pentru a-i aduce pe Mia și pe hoț înapoi. Viteza, inteligența și ținta bună le oferă celor doi un scurt avantaj, dar cât de mult le va rezista norocul?





Distribuție Actori în filmul Bullet Proof

Vinnie Jones, Lina Lecompte, James Clayton, Philip Granger, Glenn Ennis, Janvier Katabarwa, Lori Triolo, Danny Mac, Cooper Bibaud, Blaine Anderson, Shaw Madson, Michael Matic, Bonnie Hay, Vesna Ennis, Jason Wingham, Chelsea Thompson, Michael Mitton, Sean Kennedy, Shane Leydon, Thomas Potter, Matthew Graham, Gaston Morrison, Kelly Richard Fennig, Randy Rafuse, Justin Doran, Julian Robertson, Olivier Lunardi, Tefari Thompson, Joris Ekering

Regizor
James Clayton

Scenarist
Cooper Bibaud, Danny Mac

Genul filmului
Acțiune, Filme 2022

Data de lansare
19 August 2022 limitat în cinematografele din America și online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Bullet Proof titlul original, Bullet Proof titlul în română, Death Pursuit titlul alternativ

Este filmul Bullet Proof pe HBO Max

Din păcate filmul Bullet Proof încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Bullet Proof pe Netflix?

Din păcate filmul Bullet Proof încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bullet Proof

Vinnie Jones joacă rolul lui Temple, un șef sadic al mafiotei, în această poveste de acțiune plină de suspans. După ce a furat milioane în numerar din ascunzătoarea de trafic de droguri a lui Temple, Hoțul găsește un pasager clandestin în mașina sa de evadare – soția însărcinată a lui Temple, Mia! Disperat să-și recupereze banii – și fiul său nenăscut – Temple trimite o echipă de asasini și vânători de recompense pentru a o aduce pe Mia și pe Hoț înapoi. Viteza, inteligența și ținta bună le oferă celor doi un scurt avantaj, dar cât de mult le va rezista norocul?


Trailer la filmul "Bullet Proof" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii