Header Ads Widget

Breaking (829) (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film dramă thriller online "Breaking" 2022 cu actorii John Boyega, Nicole Beharie și Selenis Leyva. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Breaking".


Despre filmul Breaking

Breaking (intitulat inițial 829) este un film dramă thriller american din 2022, cu John Boyega în rolul unui fost veteran al Marinei, Brian Brown-Easley, care are probleme financiare și jefuiește o bancă. Este scris și regizat de Abi Damaris Corbin și co-scris de Kwame Kwei-Armah, pe baza articolului din 2018 din revista Task & Purpose „They Didn’t Have to Kill Him” de Aaron Gell. În film mai joacă Nicole Beharie, Selenis Leyva, Connie Britton, Jeffrey Donovan și Michael Kenneth Williams.


Filmul thriller Breaking a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2022 sub titlul său original 892 pe 21 ianuarie 2022 și a fost lansat în Statele Unite de Bleecker Street pe 26 august 2022. A primit recenzii în general pozitive din partea criticilor.


Sinopsis la filmul Breaking

Când veteranului marin Brian Brown-Easley i se refuză sprijinul din partea Afacerilor Veteranilor, disperat din punct de vedere financiar și fără opțiuni, el atacă o bancă și ia câțiva dintre angajații acesteia ostatici, pregătind scena unei confruntări tensionate cu poliția. Bazat pe povestea adevărată.





Distribuție Actori în filmul Breaking

John Boyega, Nicole Beharie, Selenis Leyva, Michael Kenneth Williams, Connie Britton, Jeffrey Donovan, Olivia Washington, London Covington, Robb Derringer, Carmine Giovinazzo, Kate Burton, Albert Kong, Elise Neal, Kelli Dawn Hancock, Mel Fair, Keith Ewell, Miriam Silverman, Shannon Walsh, Kim D'Armond, Brian Groh, Dan Aho Dan Aho, Xavier Avila, John Zderko, Kacey Montoya, Aries Sanders, William Marquart, Lily Keene, Bourke Floyd, Marcus Bailey, Michelle Bernard, Malcolm Smith, Joyce Greenleaf, Angelina Ramirez, Anthony D. Washington

Regizor
Abi Damaris Corbin

Scenarist
Abi Damaris Corbin, Kwame Kwei-Armah

Genul filmului
Crime, Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
21 Ianuarie 2022 la Festivalul de Film de la Sundance, 26 August 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
829 titlul original, Breaking titlul în engleză, Breaking titlul în română

Este filmul Breaking pe HBO Max

Din păcate filmul Breaking încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Breaking pe Netflix?

Din păcate filmul Breaking încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Breaking

Bazat pe povestea din viața reală din 2017 a regretatului Brian Brown-Easley, un fost veteran al Marinei cu probleme financiare. Easley este îngrijorat de efectele acestui lucru asupra fiicei sale, alături de perspectivele de lipsă de adăpost, până la punctul de a amenința că va arunca în aer o bancă Wells Fargo pentru a primi o plată pe care crede că i se datorează de la Administrația Veteranilor.


Trailer la filmul "Breaking" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii