Header Ads Widget

Blestemul din Bridge Hollow (Film comedie Netflix 2022) The Curse of Bridge Hollow Trailer și detalii

Film de comedie și aventuri produs de Netflix "Blestemul din Bridge Hollow" 2022 cu actorii: Marlon Wayans, Priah Ferguson și Kelly Rowland. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Curse of Bridge Hollow".


Despre filmul Blestemul din Bridge Hollow

Blestemul din Bridge Hollow / The Curse of Bridge Hollow este un film american de comedie și aventuri produs pentru Netflix și regizat de Jeff Wadlow după un scenariu scris de Robert Rugan. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Marlon Wayans, Priah Ferguson, Kelly Rowland, Nia Vardalos, Lauren Lapkus, Dave Sheridan, Gordon Tarpley, Abi Monterey, Holly J. Barrett și Rowan Delana Howard.


Filmul de comedie Blestemul din Bridge Hollow / The Curse of Bridge Hollow este produs de compania Ugly Baby Productions și va avea premiera pe 14 octombrie 2022 pe Netflix. În România, filmul va fi lansat în aceeași zi, de asemenea pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Blestemul din Bridge Hollow

Un tată (Marlon Wayans) și fiica lui adolescentă (Priah Ferguson) sunt forțați să facă echipă și să-și salveze orașul după ce un spirit străvechi și răutăcios face ca decorațiunile de Halloween să prindă viață și să facă ravagii.





Distribuție Actori în filmul Blestemul din Bridge Hollow:

Marlon Wayans, Priah Ferguson, Kelly Rowland, Nia Vardalos, Lauren Lapkus, Dave Sheridan, Gordon Tarpley, Abi Monterey, Holly J. Barrett, Rowan Delana Howard, Phoenix Jd Gabe, Helen Slayton-Hughes, Doug Dawson, Nickolas Wolf, Stefanie Barbato, David A. Cooper, Myles Perez, Kevin Howell, Catherine J. Agan, Gloria Mays, Robert Daniel Souris, Pfeiffer Yaeger, Stormy Taylor, William Finn Carmichael, Chris Williams, Sharonda Gilbert, Juan Szilagyi

Regizor: Jeff Wadlow

Scenariști: Robert Rugan

Genul filmului: Aventuri, Comedie, Familie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 12 September 2022 la Festival Internațional de Film de la Toronto, 28 Octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 28 Octombrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Curse of Bridge Hollow titlul original, Blestemul din Bridge Hollow titlul în română

Este filmul Blestemul din Bridge Hollow pe Netflix

Da, filmul Blestemul din Bridge Hollow este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 28 octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Blestemul din Bridge Hollow

O adolescentă, care eliberează accidental un spirit străvechi și răutăcios de Halloween, care face ca decorațiunile să prindă viață și să facă ravagii, trebuie să facă echipă cu ultima persoană pe care și-ar dori-o pentru a-și salva orașul - tatăl ei.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Blestemul din Bridge Hollow (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Blestemul din Bridge Hollow (2022) cu actorii Marlon Wayans, Priah Ferguson, Kelly Rowland, Nia Vardalos, Lauren Lapkus, Dave Sheridan și Gordon Tarpley și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii