Header Ads Widget

Bilet pentru Paradis (Film romantic 2022) Ticket to Paradise Trailer subtitrat și Detalii

Film comedie romantică online "Bilet pentru Paradis" 2022 cu actorii George Clooney, Julia Roberts și Kaitlyn Dever. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Ticket to Paradise".


Despre filmul Bilet pentru Paradis

Bilet pentru Paradis / Ticket to Paradise este un film de comedie romantică regizat de Ol Parker și scris de Parker și Daniel Pipski. Filmul îi are în distribuție pe George Clooney și Julia Roberts, ambii fiind și producători. În alte roluri îi găsim pe actorii Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Lucas Bravo, Maxime Bouttier, Senayt Mebrahtu, Vanesa Everett, Romy Poulier, Murran Kain și Sean Lynch.


Filmul romantic Bilet pentru Paradis / Ticket to Paradise este programat să fie lansat în Spania pe 9 septembrie 2022, urmând ca în România să aibă premiera în cinematografele românești.

Filmul horror Bilet pentru Paradis / Ticket to Paradise a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 26 august 2022, de Sony Pictures Releasing și a primit recenzii în general mixte de la critici. În România, Filmul Bilet pentru Paradis a avut premiera pe 26 august 2022 în cinematografe românești.


Sinopsis la filmul Bilet pentru Paradis

Doi părinți divorțați călătoresc în Bali după ce au aflat că fiica lor, Lily, plănuiește să se căsătorească cu un localnic, Gede, pe care tocmai l-a cunoscut. Ei decid să lucreze împreună pentru a sabota nunta pentru a o împiedica pe Lily să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o ei acum douăzeci și cinci de ani.




CUMPĂRĂ BILET


Distribuție Actori în filmul Bilet pentru Paradis

George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Lucas Bravo, Maxime Bouttier, Senayt Mebrahtu, Vanesa Everett, Romy Poulier, Murran Kain, Sean Lynch, Isaac Priest, Rachel Sinclair, Rowan Chapman, Dorian Djoudi, Cintya Dharmayanti, Ibrahim Isiktas, Logan Skinner, Mia Amrisyanda, Leo Castro, Christopher Hubac, Amanda O'Dempsey, Siobhan O'Shea, Renee Petersen

Regizor
Ol Parker

Scenarist
Daniel Pipski, Ol Parker

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
9 Septembrie 2022 în cinematografele spaniole

Premiera în România
16 Septembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Ticket to Paradise titlul original, Bilet pentru Paradis titlul în română

Este filmul Bilet pentru Paradis pe HBO Max

Din păcate filmul Bilet pentru Paradis încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Bilet pentru Paradis pe Netflix?

Din păcate filmul Bilet pentru Paradis încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bilet pentru Paradis

Filmul îl urmărește pe Wren Butler, un absolvent recent al Universității din Chicago, care o însoțește pe cea mai bună prietenă a ei Lily într-o excursie după absolvire în Bali. Decizia bruscă a lui Lily de a se căsători cu un localnic balinez îi determină pe părinții ei să încerce să o împiedice să repete greșeala lor de acum 25 de ani. Wren rămâne în Bali pentru festivitățile de logodnă/nunta și, în acest proces, își găsește propria dragoste cu un medic local.


Trailer la filmul "Bilet pentru Paradis" 2022



Trailer subtitrat la filmul "Bilet pentru Paradis" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii