Header Ads Widget

BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri (Film comedie Netflix 2022) Trailer și detalii

Film comedie produs de Netflix "BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri" 2022 cu actorii: Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani și Ximena Lamadrid. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Bardo, falsa crónica de unas cuantas verdades".


Despre filmul BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri

BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri / Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths (în spaniolă: Bardo, falsa crónica de unas cuantas verdades), sau pur și simplu Bardo, este un film de comedie epică mexicană din 2022, co-scris, produs și regizat de Alejandro G. Iñárritu. Filmul îi are în distribuție pe Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Ximena Lamadrid, Iker Sanchez Solano, Andrés Almeida și Francisco Rubio.


Filmul "BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri" a avut premiera la cea de-a 79-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția în competiție pentru Leul de Aur pe 1 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografe pe 18 noiembrie 2022, înainte de difuzarea pe Netflix pe 16 decembrie 2022. Filmul a primit recenzii mixte de la critici, care au lăudat cinematografia, dar au criticat scenariul și lungimea filmului. În România, filmul va avea premiera pe 16 decembrie 2022 online subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri

Urmărește un renumit jurnalist și realizator de documentare mexican care se întoarce acasă și trece printr-o criză existențială în timp ce se confruntă cu identitatea sa, relațiile familiale și nebunia amintirilor sale.





Distribuție Actori în filmul BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri:

Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Ximena Lamadrid, Íker Sánchez Solano, Hugo Albores, Andrés Almeida, Misha Arias De La Cantolla, David Blanco, Mar Carrera, Roberto Cavazos, María Cobar, Grantham Coleman, Armando Comonfort Santiago, Daniel Damuzi, Camila Flamenco, Meteora Fontana, Jorge Gidi, Donagh Gordon, Clementina Guadarrama, Fabiola Guajardo, Jerónimo Guerra, Alex Guevara, Omar Leyva, Francisco Rubio, Edison Ruíz, Jay O. Sanders, Grace Shen, Arturo Valdemar, Ruben Zamora

Regizor: Alejandro G. Iñárritu

Scenariști: Alejandro G. Iñárritu, Nicolás Giacobone

Genul filmului: Comedie, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 1 septembrie 2022 la Festivalul de Film de la Veneția, 4 noiembrie 2022 limitat în cinematografe, 16 decembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 16 decembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: Mexic

Cunoscut și ca
Bardo, falsa crónica de unas cuantas verdades titlul original, BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri titlul în română, Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths titlul în engleză

Este filmul BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri pe Netflix

Da, filmul BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 6 decembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri

„BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri / Bardo, Falsa crónica de unas cuantas verdades” este o experiență epică, uimitoare și captivantă din punct de vedere vizual, care se confruntă cu călătoria intimă și emoționantă a lui Silverio, un renumit jurnalist mexican și realizator de documentare care locuiește în Los Angeles, care, după ce a fost beneficiarul unui prestigios premiu internațional, este obligat să se întoarcă în țara natală, neștiind că această simplă călătorie îl va împinge la o limită existențială. Nebunia amintirilor și temerilor sale au decis să străpungă prezentul, umplându-i viața de zi cu zi cu un sentiment de nedumerire și mirare. Atât cu emoție, cât și râsete din belșug, Silverio se luptă cu întrebări universale, dar intime despre identitate, succes, mortalitate, istoria Mexicului și legăturile familiale profund emoționale pe care le împărtășește cu soția și copiii săi. Într-adevăr, ce înseamnă să fii om în aceste vremuri foarte ciudate.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și dramă BARDO, Falsa cronică a câtorva adevăruri (2022) cu actorii Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Ximena Lamadrid, Íker Sánchez Solano, Hugo Albores, Andrés Almeida, Misha Arias De La Cantolla și David Blanco și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii