Header Ads Widget

Barbarian (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Barbarian" 2022 cu actorii Georgina Campbell, Bill Skarsgård și Justin Long. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Barbarian".


Despre filmul Barbarian

Barbarian este un film de groază american din 2022, scris și regizat de Zach Cregger. În rolurile principale îi găsim pe actorii Georgina Campbell, Bill Skarsgård și Justin Long, iar Arnon Milchan, Roy Lee, Raphael Margules și J.D. Lifshitz sunt producători ai filmului. Filmul urmărește o tânără care află că casa pe care a închiriat-o a fost rezervată dublu cu un bărbat și descoperă un secret întunecat în casă.


Filmul horror și thriller Barbarian a avut premiera la Comic-Con din San Diego din 2022 pe 22 iulie 2022 și a fost lansat în cinematografe pe 9 septembrie 2022, de 20th Century Studios. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor.


Sinopsis la filmul Barbarian

În oraș pentru un interviu de angajare, o tânără sosește la Airbnb-ul ei noaptea târziu doar pentru a descoperi că închirierea ei a fost rezervată din greșeală și că un bărbat ciudat stă deja acolo. Împotriva judecății ei mai bune, ea decide să rămână noaptea oricum, dar în curând descoperă că în casă este mult mai mult de care să-i fie teamă decât de celălalt oaspete.





Distribuție Actori în filmul Barbarian

Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler, Jaymes Butler, Sophie Sörensen, Rachel Fowler, J.R. Esposito, Kate Nichols, Kate Bosworth, Brooke Dillman, Sara Paxton, Will Greenberg, Derek Morse, Trevor Van Uden, Zach Cregger, Devina Vassileva, Kalina Stancheva, Julian Stanishkov

Regizor
Zach Cregger

Scenarist
Zach Cregger

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
22 iulie 2022 la Comic-Con din San Diego, 9 septembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Barbarian titlul original, Barbarian titlul în română

Este filmul Barbarian pe HBO Max

Din păcate filmul Barbarian încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Barbarian pe Netflix?

Din păcate filmul Barbarian încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Barbarian

În „Barbarian”, o tânără care călătorește la Detroit pentru un interviu de angajare își rezervă o casă de închiriat. Dar când ajunge noaptea târziu, descoperă că casa este rezervată dublu, iar un bărbat ciudat stă deja acolo. Împotriva judecății ei mai bune, ea decide să-și petreacă noaptea acolo, dar în curând descoperă că este mult mai mult de temut decât de un oaspete neașteptat.


Trailer la filmul "Barbarian" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii