Header Ads Widget

13: Musicalul (Film comedie Netflix 2022) 13: The Musical Trailer și detalii

Film comedie produs de Netflix "13: Musicalul" 2022 cu actorii: Eli Golden, Josh Peck și Debra Messing. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "13: The Musical".


Despre filmul 13: Musicalul

13: Musicalul / 13: The Musical (sau pur și simplu cunoscut sub numele de 13) este un film de comedie-dramă muzical american din 2022, regizat de Tamra Davis și adaptat vag pentru ecran de Robert Horn din muzica lui, a lui Jason Robert Brown și Dan Elish din muzicalul cu același nume din 2007. În distribuție îi găsim pe actorii Eli Golden, Josh Peck, Debra Messing, Peter Hermann, Rhea Perlman, Gabriella Uhl, Jonathan Lengel, JD McCrary, Nolen Dubuc și Ramon Reed.


Filmul 13: Musicalul / 13: The Musical este produs de companiile Netflix și Zadan / Meron Productionsa și fost lansat online în România pe platforma de streaming Netflix în data de 12 august 2022.


Sinopsis Netflix film 13: Musicalul

După divorțul părinților săi, Evan Goldman se mută din New York în micul oraș Indiana. Pe măsură ce se apropie cea de-a 13-a aniversare, el trebuie să stăpânească cercurile sociale complexe ale noii sale școli și să-și câștige prieteni transformând Bar Mitzvah-ul său în cea mai tare petrecere de până acum.





Distribuție Actori în filmul 13: Musicalul:

Eli Golden, Josh Peck, Debra Messing, Peter Hermann, Rhea Perlman, Gabriella Uhl, Jonathan Lengel, JD McCrary, Nolen Dubuc, Ramon Reed, Luke Islam, Liam Wignall, Kayleigh Cerezo, Khiyla Aynne, Frankie McNellis, Shechinah Mpumlwana, Linette Doherty, Lindsey Blackwell, Sagine Sémajuste, Willow Moss, Alison J. Palmer, Chanakya Mukherjee, Ben Caldwell, Marissa Orjalo, Lilli Furfaro, Christopher Allen, Madeleine Donohue, Thandeka Moyo, Alexander Panetta, Angelo Andrea Durante, Isaiah A. Blackwood

Regizor: Tamra Davis

Scenariști: Robert Horn

Genul filmului: Comedie, Dramă, Familie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 12 August 2022 pe Netflix

Premiera în România: 12 August 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
13: The Musical titlul original, 13: Musicalul titlul în română

Este filmul 13: Musicalul pe Netflix

Da, filmul 13: Musicalul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 12 August 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului 13: Musicalul

În urma divorțului părinților săi, Evan Goldman (Eli Golden) în vârstă de 12 ani se mută din New York împreună cu mama sa Jessica (Debra Messing). Cu Bar Mitzvah-ul care se apropie cu pași repezi, Evan este devastat că trebuie să-și lase în urmă toți prietenii, tatăl său (Peter Hermann) și pe rabinul său (Josh Peck). Dar, când ajunge la casa bunicii sale (Rhea Perlman) din orășelul Walkerton, Indiana, el pune la cale un plan pentru a-și câștiga prieteni noi transformând Bar Mitzvah-ul său în cea mai tare petrecere de până acum. Ca un străin care navighează în cercurile sociale complicate ale noii sale școli, Evan descoperă rapid că nu este singurul care se confruntă cu anxietățile prea familiare din clasa a VIII-a. În timp ce noii săi prieteni Patrice (Gabriella Uhl) și Archie (Jonathan Lengel) se îngrijorează de soarta planetei și, respectiv, de dragostea neîmpărtășită, populara majoretă Lucy (Frankie McNellis) complotează cu disperare să împiedice un prim sărut între iubitul ei Brett (JD McCrary) și cea mai bună prietenă Kendra (Lindsey Blackwell). Pentru a înrăutăți lucrurile, Evan îi invită pe copiii populari la petrecerea sa - care nu sunt fani ai lui Patrice. Cu aceste interese concurente în joc, Evan se confruntă cu sarcina imposibilă de a-i aduce pe toți fericiți împreună la timp pentru petrecerea sa, altfel riscă ruina socială. Dintr-o dată, împlinirea vârstei de 13 ani nu arată atât de bine pe cât a crezut.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul 13: Musicalul (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul comedie 13: Musicalul (2022) cu actorii Eli Golden, Josh Peck, Debra Messing, Peter Hermann, Rhea Perlman, Gabriella Uhl, Jonathan Lengel, JD McCrary, Nolen Dubuc și Ramon Reed și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii