Header Ads Widget

Zgomotul alb (Film comedie Netflix 2022) White Noise Trailer și detalii

Film de comedie horror produs de Netflix "Zgomotul alb" 2022 cu actorii: Adam Driver, Greta Gerwig și Don Cheadle. Trailer subtitrat în limba română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "White Noise".


Despre filmul Zgomotul alb

Zgomotul alb / White Noise este un film de comedie neagră apocaliptică scris și regizat de Noah Baumbach, adaptat după romanul cu același nume din 1985 al lui Don DeLillo. Este al unsprezecelea lungmetraj narativ al lui Baumbach și primul care nu se bazează pe o poveste originală a lui. Filmul îi are în distribuție pe Adam Driver, Greta Gerwig, Raffey Cassidy, André Benjamin, Alessandro Nivola, Jodie Turner-Smith și Don Cheadle.


Filmul de comedie de groază Zgomotul alb / White Noise va deschide cel de-al 79-lea Festival Internațional de Film de la Veneția pe 31 august 2022, devenind primul film original Netflix care face acest lucru. Este programat să fie lansat în cinematografe selectate și pe serviciul de streaming în 2022.


Sinopsis Netflix film Zgomotul alb

Jack Gladney, profesor de studii hitleriste la The-College-on-the-Hill, soțul lui Babette și tatăl a patru copii/copii vitregi, este sfâșiat de „Evenimentul toxic aeropurtat”, un accident de tren cataclismic care aruncă deșeuri chimice peste orasul lui.





Distribuție Actori în filmul Zgomotul alb:

Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Alessandro Nivola, Jodie Turner-Smith, Lars Eidinger, André 3000, Logan Fry, Laura Wimbels, Sam Nivola, Thomas W Wolf, Matthew Shear, Mike Gassaway, Francis Jue, Hailey Reinke, Sara Marie Fiessinger, Derwin Rowser, May Nivola, Erin Reardon, Allen Michael Harris, Catherine Collier, J. David Hinze, Danny Wolohan, Jera Good, William Wilmoth, Marshall Vargas, Anola Valentine, R.M. Allen, Erik Moth, Bob Gray, McCall Gorbach Foster, Joey Cook, Laura Rauh

Regizor: Noah Baumbach

Scenariști: Noah Baumbach, Don DeLillo

Genul filmului: Comedie, Dramă, Horror, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 31 august 2022 la cel de-al 79-lea Festival Internațional de Film de la Veneția și tot în 2022 pe Netflix

Premiera în România: 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
White Noise titlul original, Zgomotul alb titlul în română

Este filmul Zgomotul alb pe Netflix

Da, filmul Zgomotul alb este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de ??? 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Zgomotul alb

White Noise dramatizează încercările unei familii americane contemporane de a face față conflictelor banale ale vieții de zi cu zi, în timp ce se confruntă cu misterele universale ale iubirii, morții și posibilitatea fericirii într-o lume incertă.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Zgomotul alb (2022) White Noise

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie horror Zgomotul alb (2022) cu actorii Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Alessandro Nivola și Jodie Turner-Smith și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii