Header Ads Widget

White Elephant (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "White Elephant" 2022 cu actorii Bruce Willis, Olga Kurylenko și John Malkovich. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "White Elephant".


Despre filmul White Elephant

White Elephant este un film american de acțiune regizat de Jesse V. Johnson și scris de Johnson și Erik Martinez, bazat pe o poveste a lui Johnson. În film, un fost polițist marin trebuie să lupte cu propria conștiință și codul de onoare atunci când este forțat să facă lucruri pentru mafie. În distribuția filmului îi găsim în rolurile principale pe actorii Bruce Willis, Olga Kurylenko, Michael Rooker, John Malkovich, Michael Rose, Lauren Buglioli, Lorenzo Antonucci, Vadhir Derbez și Eric Buarque.


Filmul american thriller "White Elephant" este produs de companiile 308 Ent și BondIt Media Capital, și programat să fie lansat în Statele Unite de către RLJE Films și AMC+ pe data de 3 iunie 2022.


Sinopsis la filmul White Elephant

Gabriel Tancredi, un fost soldat marin devenit ucigaș mafiot, își încalcă codul de conduită pentru a salva un ofițer de poliție, Vanessa, care a asistat la o tentativă eșuată de asasinat ordonată de Arnold Solomon, prietenul său și șeful nemilos al mafiei.





Distribuție Actori în filmul White Elephant

Bruce Willis, Olga Kurylenko, Michael Rooker, John Malkovich, Michael Rose, Lauren Buglioli, Lorenzo Antonucci, Vadhir Derbez, Eric Buarque, Ski Carr, Desiree Hall, Chris Cleveland, Josef Cannon, Marcus Lewis, Joaquin Montes, Jeremy Sande, Lincoln Brown, Tatiana Sophia Massa, Daniel Chung, Ruslan Ialgashev, Phillip Joe Luke, Jamal McCants, Jae D Parks

Regizor
Jesse V. Johnson

Scenarist
Jesse V. Johnson, Erik Martinez

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
3 Iunie 2022 pe internet - pe platforma AMC+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
White Elephant titlul original

Este filmul White Elephant pe HBO Max

Din păcate filmul White Elephant încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul White Elephant pe Netflix?

Din păcate filmul White Elephant încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului White Elephant

Când doi polițiști asistă la o tentativă de asasinat, Gabriel Tancredi, un fost soldat marin devenit soldat mafiot (Michael Rooker), primește ordin de la nemilosul său șef mafiot (Bruce Willis) să elimine pe orice și toate amenințările. Cu un subaltern dornic să se dovedească vrednic, bande rivale care fac mișcări de trupe și un număr tot mai mare de cadavre, fiecare pas pe care îl face Tancredi amenință vieți... inclusiv pe a lui.


Trailer la filmul "White Elephant" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii