Header Ads Widget

Vengeance (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie și thriller online "Vengeance" 2022 cu actorii B. J. Novak, Boyd Holbrook și Ashton Kutcher. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Vengeance".


Despre filmul Vengeance

Vengeance (traducere în română: Răzbunarea) este un film american de comedie neagră scris și regizat de B. J. Novak, în debutul său regizoral. În film joacă actorii B. J. Novak, Boyd Holbrook, Dove Cameron, Issa Rae, Ashton Kutcher, Isabella Amara, J. Smith-Cameron, Lio Tipton, Zach Villa, Sarah Minnich și Grayson Berry. Jason Blum servește ca producător sub bannerul său Blumhouse Productions, iar Greg Gilreath și Adam Hendricks sunt producători sub bannerul Divide/Conquer.


Filmul american de comedie și thriller "Vengeance" este produs de companiile Blumhouse Productions și Divide/Conquer, și va avea premiera pe data de 12 Iulie 2022 la Festivalul de film de la Tribeca și pe 29 Iulie 2022 în cinematografele din America.


Sinopsis la filmul Vengeance

Un jurnalist și podcaster călătorește din New York în West Texas pentru a investiga moartea unei fete cu care se întâlnea.





Distribuție Actori în filmul Vengeance

B. J. Novak, Boyd Holbrook, Dove Cameron, Issa Rae, Ashton Kutcher, Isabella Amara, J. Smith-Cameron, Lio Tipton, Zach Villa, Sarah Minnich, Grayson Berry, Ben Whitehair, Aaron Rogers, Isabella Amara, Adrianne Lovato, Clint Obenchain, Micah McNeil, Sean Dillingham, Melissa Chambers, J. Nathan Simmons, Mike Miller, Bronwen Murray, Nathaniel Augustson, David Hight, Ivan Hernandez, Tony Sedillo, Avalon Stone, Dora Woodrum, Eli Bickel, Ryan Hammond, Darlene Kellum, Crystal Mayes, Gonzalo Robles, Jeremy Warner

Regizor
B.J. Novak

Scenarist
B.J. Novak

Genul filmului
Comedie, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
12 Iulie 2022 la Festivalul de film de la Tribeca și pe 29 Iulie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Vengeance titlul original

Este filmul Vengeance pe HBO Max

Din păcate filmul Vengeance încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Vengeance pe Netflix?

Din păcate filmul Vengeance încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Vengeance

Un prezentator radio din New York încearcă să rezolve uciderea iubitei lui și călătorește în sud pentru a investiga circumstanțele morții ei și pentru a descoperi ce sa întâmplat cu ea.


Trailer la filmul "Vengeance" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii