Header Ads Widget

Școala pentru Bine și Rău (Film fantezie Netflix 2022) The School for Good and Evil Trailer și detalii

Film de acțiune și fantezie produs de Netflix "Școala pentru Bine și Rău" 2022 cu actorii: Charlize Theron, Michelle Yeoh și Cate Blanchett. Trailer subtitrat în română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The School for Good and Evil".


Despre filmul Școala pentru Bine și Rău

Școala pentru Bine și Rău / The School for Good and Evil este un film fantastic regizat de Paul Feig. Bazat pe romanul cu același nume din 2013 al lui Soman Chainani, scenariul este scris de David Magee și Feig. Filmul urmărește aventurile celor mai bune prietene Sophie și Agatha, care sunt răpite și duse la școala titulară pentru bine și rău. După ce averile lor sunt inversate, ei încearcă să găsească o modalitate de a se întoarce acasă. Procedând astfel, prietenia lor este pusă la încercare.


Inițial, Universal Pictures avea să lanseze filmul; Netflix a preluat controlul în 2020. Producția a început în aprilie 2021 la Belfast și s-a încheiat în iulie. În România, filmul Școala pentru Bine și Rău este programat să fie lansat online subtitrat pe 21 octombrie 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film Școala pentru Bine și Rău

Cele mai bune prietene Sophie și Agatha se găsesc în părți opuse ale unei bătălii epice când sunt duse într-o școală fermecată, unde eroi și răufăcători aspiranți sunt antrenați pentru a proteja echilibrul dintre Bine și Rău.





Distribuție Actori în filmul Școala pentru Bine și Rău:

Charlize Theron, Michelle Yeoh, Cate Blanchett, Laurence Fishburne, Ben Kingsley, Kerry Washington, Rachel Bloom, Patti LuPone, Rob Delaney, Sophia Anne Caruso, Mark Heap, Sofia Wylie, Rosie Graham, Earl Cave, Jamie Flatters, Kit Young, Freya Parks, Chinenye Ezeudu, Stephanie Siadatan, Joelle, Oliver Watson, Demi Isaac Oviawe, Holly Sturton, Misia Butler, Olivia Booth-Ford, Briony Scarlett, Ali Khan, Emma Lau, Kaitlyn Akinpelumi, Ben Aycrigg, Abigail Stones, Myles Kamwendo, Petra Hajduk

Regizor: Paul Feig

Scenariști: David Magee, Soman Chainani

Genul filmului: Acțiune, Dramă, Fantastic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 21 Octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 21 Octombrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The School for Good and Evil titlul original, Școala pentru Bine și Rău titlul în română

Este filmul Școala pentru Bine și Rău pe Netflix

Da, filmul Școala pentru Bine și Rău este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 21 Octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Școala pentru Bine și Rău

În satul Gavaldon, două neadaptate și cele mai bune prietene, Sophie (Sophia Anne Caruso) și Agatha (Sofia Wylie), împărtășesc cele mai puțin probabile legături. Sophie, o croitoreasă cu părul auriu, visează să scape din viața ei tristă pentru a deveni o prințesă, în timp ce Agatha, cu o estetică sumbră și o mamă neobișnuită, are înfățișarea unei adevărate vrăjitoare. Într-o noapte sub o lună roșie de sânge, o forță puternică le duce la Școala pentru bine și pentru rău - unde încep poveștile adevărate din spatele fiecărui mare basm. Cu toate acestea, ceva este în neregulă de la început: Sophie este trimisă la Școala pentru Ru - School for Evil, condusă de fermecătoarea cu limba acidă Lady Lesso (Charlize Theron), iar Agatha în Școala pentru Bine - School for Good, supravegheată de însorita și amabila profesoară Dovey (Kerry Washington). De parcă navigarea la cursuri cu descendenții Wicked Witch (Freya Parks), Căpitanul Hook (Earl Cave) și Regele Arthur (Jamie Flatters) nu era suficient de dificilă, potrivit profesorului de școală (Laurence Fishburne), doar sărutul dragostei adevărate poate schimba regulile și trimite fetele la școlile și destinul lor de drept. Dar când o figură întunecată și periculoasă (Kit Young) cu legături misterioase cu Sophie reapare și amenință că va distruge în întregime școala și lumea de dincolo - singura cale către un final fericit este să supraviețuiască mai întâi basmului lor real.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Școala pentru Bine și Rău (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Școala pentru Bine și Rău (2022) cu actorii Charlize Theron, Michelle Yeoh, Cate Blanchett, Laurence Fishburne, Ben Kingsley, Kerry Washington și Rachel Bloom și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii