Header Ads Widget

Samaritan (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune online "Samaritan" 2022 cu actorii Sylvester Stallone, Javon 'Wanna' Walton, Pilou Asbæk. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Samaritan".


Despre filmul Samaritan

Samaritan este un film american cu supereroi regizat de Julius Avery, scris de Bragi F. Schut și cu Sylvester Stallone în rolul principal, alături de Javon Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco și Moises Arias. Descrisă ca o nouă interpretare întunecată a filmelor cu supereroi, povestea a fost anterior adaptată în romanele grafice Mythos Comics de Schut, Marc Olivent și Renzo Podesta. Este o coproducție a Metro-Goldwyn-Mayer și Balboa Productions.


Filmul Samaritan este programat să fie lansat pe 26 august 2022 de către United Artists Releasing și Amazon Studios prin streaming pe Amazon Prime Video.


Sinopsis la filmul Samaritan

Un băiat află că un super-erou despre care se credea că a dispărut după o bătălie epică în urmă cu douăzeci de ani ar putea, de fapt, să mai existe.





Distribuție Actori în filmul Samaritan

Sylvester Stallone, Javon 'Wanna' Walton, Pilou Asbæk, Martin Starr, Dascha Polanco, Moises Arias, Sophia Tatum, Michael Aaron Milligan, Nicholas Logan, Ritchie Montgomery, Angel Nair, Jaime Andrews, Brice Anthony Heller, David M Sandoval Jr., Joe Knezevich, Eric Daniel Stumpp, Paul Ryden, Kevin Mikal Curry, Deacon Randle, Ryan Dinning, Patrick Lamont Jr., Shariff Earp, Shaan Merchant, Roger Payano, Rahiem Riley, Jared Odrick, Laura Palka, Frederick Williams, Anthony B. Harris, Alzie Williams, John Rymer, Julie Haught, Anthony Neves, Vinnie Coppola, Olaolu Winfunke, Aria Seymore

Regizor
Julius Avery

Scenarist
Bragi F. Schut

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
26 August 2022 pe platforma Amazon Prime Video

Premiera în România
În România, filmul Samaritan va avea premiera pe 26 August 2022 pe platforma Amazon Prime Video

Cunoscut și ca
Samaritan titlul original

Este filmul Samaritan pe HBO Max

Din păcate filmul Samaritan încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Samaritan pe Netflix?

Din păcate filmul Samaritan încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Samaritan

Sam Cleary (Javon „Wanna” Walton), în vârstă de treisprezece ani, bănuiește că vecinul său misterios și retras, domnul Smith (Sylvester Stallone), este de fapt o legendă care se ascunde la vedere. În urmă cu douăzeci de ani, vigilentul superputernic al orașului Granite, numit Samaritan, a fost raportat mort după o luptă aprinsă într-un depozit cu rivalul său, Nemesis. Cei mai mulți cred că samariteanul a pierit în incendiu, dar unii din oraș, precum Sam, au speranța că el este încă în viață. Cu criminalitatea în creștere și orașul în pragul haosului, Sam are misiunea de a-și convinge vecinul să nu se mai ascundă pentru a salva orașul de la ruină.


Trailer la filmul "Samaritan" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii