Header Ads Widget

Animăluțe furioase: Legenda lui Hank (Film animație 2022) Paws of Fury: The Legend of Hank Trailer și Detalii

Film animație și acțiune online "Animăluțe furioase: Legenda lui Hank" 2022 cu actorii Michelle Yeoh, Samuel L. Jackson și Mel Brooks. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Paws of Fury: The Legend of Hank".


Despre filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

Animăluțe furioase: Legenda lui Hank / Paws of Fury: Legenda lui Hank (cunoscut anterior sub numele de Blazing Samurai) este un film de comedie cu arte marțiale, animat pe computer, regizat de Rob Minkoff și Mark Koetsier. Scris de Ed Stone și Nate Hopper, filmul este vag inspirat de filmul lui Mel Brooks din 1974 Blazing Saddles. Filmul îl urmărește pe Hank, un câine adorabil cu capul plin de vise despre a deveni samurai, care pornește în căutarea destinului său. Are vocile actorilor Michael Cera, Ricky Gervais, George Takei, Gabriel Iglesias, Michelle Yeoh și Samuel L. Jackson.


Filmul american de comedie și thriller "Animăluțe furioase: Legenda lui Hank" este produs de companiile Nickelodeon Movies, Align, Aniventure și Blazing Productions, și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 15 iulie 2022, de către Paramount Pictures.


Sinopsis la filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

Un câine nenorocos pe nume Hank, este dresat să devină samurai de către un mentor de pisici, Jimbo, în timp ce o pisică ticăloasă, Ika Chu, vrea să-și distrugă satul.





Distribuție Actori în filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

Michelle Yeoh, Samuel L. Jackson, Mel Brooks, Ricky Gervais, Michael Cera, Djimon Hounsou, George Takei, Aasif Mandvi, Gabriel Iglesias, Cathy Shim, Kylie Kuioka

Regizor
Mark Koetsier, Rob Minkoff, Chris Bailey

Scenarist
Ed Stone, Nate Hopper

Genul filmului
Acțiune, Animație, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
15 Iulie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Paws of Fury: The Legend of Hank titlul original, Blazing Samurai titlu alternativ

Este filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank pe HBO Max

Din păcate filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank / Paws of Fury: The Legend of Hank încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank pe Netflix?

Din păcate filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank / Paws of Fury: The Legend of Hank încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

Un câine pe nume Hank (Michael Cera) de care norocul se lipește foarte greu, se trezește într-un oraș plin de pisici care au nevoie de un erou care să le apere de complotul malefic al unui răufăcător nemilos (Ricky Gervais), care vrea să șteargă satul de pe hartă. Cu ajutorul unui profesor reticent (Samuel L. Jackson) pentru a-l antrena, defavorizatul nostru trebuie să-și asume rolul de samurai al orașului și să facă echipă cu sătenii pentru a salva situația. Singura problemă... pisicile urăsc câinii.


Trailer la filmul "Paws of Fury: The Legend of Hank" 2022 Animăluțe furioase: Legenda lui Hank


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii