Header Ads Widget

Paradise Highway (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Paradise Highway" 2022 cu actorii Juliette Binoche, Frank Grillo și Morgan Freeman. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Paradise Highway".


Despre filmul Paradise Highway

Paradise Highway este un film thriller din 2022 scris și regizat de Anna Gutto în debutul ei în lungmetraj și cu actorii Juliette Binoche, Frank Grillo și Morgan Freeman în rolurile principale. O coproducție internațională între Statele Unite, Germania și Elveția, filmul a fost lansat în Statele Unite pe 29 iulie 2022, de către Lionsgate.


Filmul a fost lansat în cinematografe și la cerere în Statele Unite ale Americii de către compania Lionsgate pe 29 iulie 2022. Filmul a fost prezentat și la Festivalul de la Locarno în august 2022.


Sinopsis la filmul Paradise Highway

O șoferiță de camion a fost forțată să treacă peste graniță mărfuri ilicite pentru a-și salva fratele de bandă mortală din închisoare. Cu agenții FBI pe urmele ei, conștiința lui Sally este provocată când pachetul final se dovedește a fi o adolescentă.





Distribuție Actori în filmul Paradise Highway

Juliette Binoche, Frank Grillo, Morgan Freeman, Hala Finley, Cameron Monaghan, Veronica Ferres, Christiane Seidel, Desiree Wood, Dianne McNair-Smith, Jaylen D. Eashmond, Walker Babington, Rajko Scarabin, Jim Dougherty, Susan McPhail, John Read, Scotty Whitehurst, Sharon Gee, Judy Dickerson, Trayce Malachi, Tracy Pfau, Raymond McAnally, Diva Tyler, Robert Kimbrough Sr., Tommie Earl Jenkins, Jwaundace Candece, Jackie Dallas, Bill Luckett, Xavier Scott Evans

Regizor
Anna Gutto

Scenarist
Anna Gutto

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
29 iulie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Paradise Highway titlul original, Paradise Highway titlul în România

Este filmul Paradise Highway pe Netflix?

Din păcate filmul Paradise Highway încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Paradise Highway

Câștigătorii Premiului Oscar Juliette Binoche și Morgan Freeman conduc acest thriller captivant care are loc în industria camioanelor și a traficului de persoane. Pentru a salva viața fratelui ei (Frank Grillo), Sally (Juliette Binoche), o șoferiță de camion, acceptă fără tragere de inimă să treacă mărfuri ilicite peste graniță: o fată pe nume Leila (Hala Finley). În timp ce Sally și Leila încep o călătorie plină de pericole peste granițele statului, un agent FBI determinat (Morgan Freeman) pornește pe urmele lor, hotărât să facă tot ce este necesar pentru a pune capăt unei operațiuni de trafic de persoane - și a o aduce pe Sally și pe Leila în siguranță.


Trailer la filmul Paradise Highway (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii