Header Ads Widget

Monstrul mărilor (Film animație Netflix 2022) The Sea Beast Trailer și detalii

Film de animație produs de Netflix "Monstrul mărilor" 2022 cu actorii: Karl Urban, Zaris-Angel Hator și Jared Harris. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Sea Beast".


Despre filmul Monstrul mărilor

Monstrul mărilor / The Sea Beast este un film de aventură animat pe computer din 2022, regizat de Chris Williams, care a scris scenariul împreună cu Nell Benjamin și a produs împreună cu Jed Schlanger. Filmul are vocile lui Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris și Marianne Jean-Baptiste. Acesta spune povestea unei fete orfane tinere care se alătură unui grup de vânători de monștri marini în căutarea evazivei Red Bluster.


Filmul de animație a început o lansare limitată în cinematografe pe 24 iunie 2022, înainte de a debuta pe Netflix pe 8 iulie. A primit recenzii pozitive din partea criticilor.


Sinopsis Netflix film Monstrul mărilor

Când o tânără fată aterizează pe nava unui vânător legendar de monștri marini, ei lansează o călătorie epică în ape neexplorate - și fac istorie împotriva monștrilor marini.





Distribuție Actori în filmul Monstrul mărilor:

Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Benjamin Plessala, Somali Rose, Kaya McLean, Davis Pak, Helen Sadler, Xana Tang, Alex Wyndham, Brian T. Delaney, Ian Mercer, Shannon Chan-Kent, Max Mittelman, Paul Chowdhry, Jim Carter, Doon Mackichan, Dan Stevens, Rajia Baroudi, Kathy Burke, Emily O'Brien, David S. Lee

Regizor: Chris Williams

Scenariști: Chris Williams, Nell Benjamin

Genul filmului: Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 8 Iulie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 8 Iulie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Sea Beast titlul original, Monstrul mărilor titlul în română

Este filmul Monstrul mărilor pe Netflix

Da, filmul Monstrul mărilor este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 8 Iulie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Monstrul mărilor

Într-o epocă în care fiarele terifiante cutreierau mările, vânătorii de monștri erau eroi celebrați și nimeni nu era mai iubit decât marele Jacob Holland. Dar când tânăra Maisie Brumble se ascunde pe nava sa legendară, este înșelat cu un aliat neașteptat. Împreună pornesc într-o călătorie epică în ape neexplorate și fac istorie.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Monstrul mărilor (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație și aventuri Monstrul mărilor (2022) cu actorii Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Benjamin Plessala, Somali Rose și Kaya McLean și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii