Header Ads Widget

Irma Vep (Serial comedie 2022) trailer și detalii

Serial de comedie online "Irma Vep" 2022, cu actorii Alicia Vikander, Byron Bowers și Tom Sturridge. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Irma Vep".


Despre serialul Irma Vep

Irma Vep este un serial miniserie de comedie american bazat pe filmul cu același titlu al lui Olivier Assayas. Serialul se învârte în jurul actriței Mira, o vedetă de cinema americană care este deziluzionată de cariera ei și pleacă în Franța pentru a juca ăntr-o refacere a filmului mut francez, „Les Vampires”. Miniseria a fost scrisă și regizată de Olivier Assayas și îi are ]n rolurile principale pe actorii Alicia Vikander, Tom Sturridge, Byron Bowers, Adria Arjona, Fala Chen, Carrie Brownstein, Lars Eidinger, Devon Ross, Vincent Lacoste, Jeanne Balibar.


Serialul american de comedie "Irma Vep" este produs de companiile A24 și Little Lamba, și a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2022 pe 22 mai 2022 și este programat pentru o lansare, inclusiv în România, pe 6 iunie 2022 pe HBO și HBO Max.


Sinopsis la serialul Irma Vep

Mira este o vedetă de film americană deziluzionată de cariera ei și de recenta despărțire, care vine în Franța pentru a juca rolul Irma Vep într-un remake al filmului mut francez, „Les Vampires”.





Actorii principali în distribuția serialului Irma Vep

Alicia Vikander, Tom Sturridge, Byron Bowers, Adria Arjona, Fala Chen, Carrie Brownstein, Lars Eidinger, Devon Ross, Vincent Lacoste, Jeanne Balibar, Jess Liaudin, Vincent Macaigne, Hippolyte Girardot, Nora Hamzawi, Antoine Reinartz, Alex Descas, Johannes Oliver Hamm, Jonathan Leroux, Michèle Clément

Regizori: Olivier Assayas

Creatori: Olivier Assayas

Genul filmului serial: Comedie, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 22 mai 2022 Festivalul de Film de la Cannes, 6 Iunie 2022 pe HBO și HBO Max

Lansare serial în România: 6 Iunie 2022 pe HBO Max

Cunoscut și ca: Irma Vep titlul original

Producători: A24, Little Lamb

Distribuitor: HBO Max, HBO

Țara: America

Este serialul Irma Vep pe HBO Max

Da, serialul Irma Vep este disponibil pe HBO Max România începând cu data de 6 iunie 2022.


Este serialul Irma Vep pe Netflix

Din păcate serialul Irma Vep încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Irma Vep

Irma Vep se învârte în jurul actriței Mira (Alicia Vikander), o vedetă de film americană deziluzionată de cariera ei și de o despărțire recentă, care vine în Franța pentru a juca rolul „Irma Vep” într-un remake al filmului mut francez clasic Les Vampires. Amplasat pe fundalul unui thriller criminal, Mira se luptă pe măsură ce diferențele dintre ea și personajul pe care îl interpretează încep să se estompeze și să se îmbine.



Trailerul filmului serial "Irma Vep" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii