Header Ads Widget

Goodnight Mommy (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film de groază online "Goodnight Mommy" 2022 cu actorii Naomi Watts, Peter Hermann și Cameron Crovetti. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Goodnight Mommy".


Despre filmul Goodnight Mommy

Goodnight Mommy este un film dramă horror american regizat de Matt Sobel după un scenariu scris de Kyle Warren. În rolul principal o găsim pe veterana filmelor de groază, actrița Naomi Watts care joacă în acest film alături de Peter Hermann, Cameron Crovetti, Nicholas Crovetti, Jeremy Bobb și Crystal Lucas-Perry.


Filmul de groază Goodnight Mommy este creat de companiile de producție Animal Kingdom și Playtime și va avea premiera 16 Septembrie 2022 pe platforma de internet Amazon Prime Video.


Sinopsis la filmul Goodnight Mommy

Doi frații gemeni ajung la casa mamei lor și încep să bănuiască că ceva nu este în regulă. Remake al filmului austriac din 2014.





Distribuție Actori în filmul Goodnight Mommy

Naomi Watts, Peter Hermann, Cameron Crovetti, Nicholas Crovetti, Jeremy Bobb, Crystal Lucas-Perry

Regizor
Matt Sobel

Scenarist
Kyle Warren

Genul filmului
Crime, Dramă, Horror, Filme 2022

Data de lansare
16 Septembrie 2022 pe platforma de internet Amazon Prime Video

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Goodnight Mommy titlul original

Este filmul Goodnight Mommy pe HBO Max

Din păcate filmul Goodnight Mommy încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Goodnight Mommy pe Netflix?

Din păcate filmul Goodnight Mommy încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Goodnight Mommy

Când frații gemeni (Cameron și Nicholas Crovetti) ajung la casa de la țară a mamei lor (Naomi Watts) pentru a-i descoperi fața acoperită cu bandaje - rezultatul, explică ea, al unei recente intervenții chirurgicale estetice - simt imediat că ceva nu se potrivește. Ea stabilește noi reguli ciudate ale casei, fumează în baie și smulge în secret un desen pe care i l-au dat - lucruri pe care mama lor iubitoare nu le-ar face niciodată. Pe măsură ce comportamentul ei devine din ce în ce mai bizar și neregulat, un gând înfiorător prinde rădăcini în mintea băieților: suspiciunea că femeia de sub tifon, care face mâncare și doarme în camera alăturată, nu este deloc mama lor.


Trailer la filmul "Goodnight Mommy" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii