Header Ads Widget

Frate și Soră (Film dramă 2022) Frère et soeur Trailer subtitrat și Detalii

Film dramă francez online "Frate și Soră" 2022 cu actorii Marion Cotillard, Melvil Poupaud și Golshifteh Farahani. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Frère et soeur / Brother and Sister".


Despre filmul Frate și Soră

Frate și Soră (original în franceză: Frère et soeur, engleză: Brother and Sister) este un film dramă francez din 2022 regizat de Arnaud Desplechin, cu Marion Cotillard și Melvil Poupaud ca frați înstrăinați, care sunt forțați să se reunească după două decenii după moartea părinților lor. Filmul a fost selectat pentru a concura pentru Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2022 și a fost lansat în cinematografele din Franța în aceeași zi cu premiera sa mondială la Cannes, pe 20 mai 2022. În România, filmul va avea premiera pe 6 ianuarie 2023 subtitrat în cinematografele românești.


Filmul francez dramă "Frate și Soră / Frère et Sœur" este produs de companiile Why Not Productions, Arte France Cinéma, Canal+ și Arte France, și are scenariu scris de Arnaud Desplechin împreună cu Julie Peyr și Naïla Guiguet.


Sinopsis la filmul Frate și Soră

Alice și Louis sunt frate și soră. Ea este o actriță; El a fost profesor și poet. De mai bine de 20 de ani, Alice și-a urât fratele. În tot acest timp nu s-au văzut. Apoi, părinții lor sunt implicați într-un accident grav, iar frații sunt puși față în față.





Distribuție Actori în filmul Frate și Soră

Marion Cotillard, Melvil Poupaud, Golshifteh Farahani, Benjamin Siksou, Patrick Timsit, Joël Cudennec, Francis Leplay, Max Baissette de Malglaive, Nicolette Picheral, Clément Hervieu-Léger, Alexandre Pavloff, Saverio Maligno, Cosmina Stratan

Regizor
Arnaud Desplechin

Scenarist
Arnaud Desplechin, Julie Peyr, Naïla Guiguet

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
20 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes și în cinematografele din Franța

Premiera în România
6 ianuarie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Frère et soeur titlul original, Frate și Soră titlul în română, Brother and Sister titlul în engleză

Este filmul Frate și Soră pe HBO Max

Din păcate filmul Frate și Soră încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Frate și Soră pe Netflix?

Din păcate filmul Frate și Soră încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Frate și Soră

Povestea se învârte în jurul unui frate și al unei surori care se apropie de cincizeci de ani - Alice este actriță, Louis a fost profesor și poet. Nu mai vorbesc între ei și se feresc de peste douăzeci de ani, dar moartea părinților îi va obliga să se intersecteze.


Trailer subtitrat la filmul "Frère et soeur" 2022 Frate și Soră

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă Frate și Soră (2022) cu actorii Marion Cotillard, Melvil Poupaud, Golshifteh Farahani, Benjamin Siksou, Patrick Timsit, Joël Cudennec, Francis Leplay, Max Baissette de Malglaive și Nicolette Picheral și regizat de Arnaud Desplechin.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii