Header Ads Widget

Corner Office (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie "Corner Office" 2022 cu actorii Jon Hamm, Danny Pudi și Sarah Gadon. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Corner Office".


Despre filmul Corner Office

Corner Office este un film american de comedie neagră din 2022, regizat de Joachim Back după un scenariu scris de Ted Kupper, bazat pe romanul The Room de Jonas Karlsson. Filmul îi are în distribuție pe Jon Hamm, Danny Pudi, Sarah Gadon și Christopher Heyerdahl.


Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca pe 9 iunie 2022 și a fost lansat în cinematografe și la cerere pe 4 august 2023.


Sinopsis la filmul Corner Office

În timp ce Orson, cel mai nou angajat al Autorității, se trezește prins în absurditățile vieții corporative, alienarea sa se adâncește când descoperă o cameră despre care i s-a spus că nu există.





Distribuție Actori în filmul Corner Office

Jon Hamm, Danny Pudi, Sarah Gadon, Christopher Heyerdahl, Allison Riley, Bill Marchant, Kimberley Shoniker, Shawn Macdonald, Conor Stinson O'Gorman, Veena Sood, Michael P. Northey, Doron Bell, Mark Dozlaw, June B. Wilde, Matthew Kevin Anderson, Andy Thompson

Regizor
Joachim Back

Scenarist
Ted Kupper

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
9 iunie 2022 la Festivalul de Film de la Tribeca, 4 august 2023 în cinematografele americane și la cerere

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Corner Office titlul original, Corner Office titlul în România

Este filmul Corner Office pe Netflix?

Din păcate filmul Corner Office încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Corner Office

Cel mai nou angajat al Authority Inc, Orson (Jon Hamm), dezvăluie instantaneu un dezgust față de colegii săi de birou, ofensați de lucruri precum obiceiurile lor de lucru neplăcute, ținuta lor neglijentă și chiar lipsa de credibilitate a desenului unui copil mic care înfățișează soarele pe unul dintre birourile lor. Hotărât să fie „o persoană cu care trebuie să se țină seama”, el se mândrește cu etica sa în muncă, respectând un program orar strict de 55 de minute de muncă intensă, urmate de o pauză de cinci minute. Abia când Orson descoperă un birou gol, amenajat elegant, cu lambriuri de lemn, găsește mulțumire de moment. Retrăgându-se acolo ori de câte ori poate, el descoperă că îi oferă o pace interioară care îi permite să facă cea mai bună treabă, rezultând felicitări din partea șefului său și a „EVP” de la etaj, care controlează cu adevărat lucrurile. Statutul său nou găsit nu face decât să mărească resentimentele colegilor săi. Mai problematic, niciunul dintre ei nu poate vedea biroul aparent magic care servește drept refugiu pentru Orson.


Trailer la filmul Corner Office (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii