Header Ads Widget

Carnagiu american (Film comedie horror 2022) American Carnage Trailer și detalii

Film comedie horror "Carnagiu american" 2022 cu actorii Jenna Ortega, Jorge Lendeborg Jr și Eric Dane. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "American Carnage".


Despre filmul Carnagiu american

Carnagiu american / American Carnage este un film de groază american din 2022, scris de Diego Hallivis și Julio Hallivis și regizat de Diego Hallivis. În rulurile principale joacă actorii Jorge Lendeborg Jr., Jenna Ortega și Eric Dane, alături de actori precum în roluri secundare. Filmul a fost lansat în cinematografe și la cerere pe 15 iulie 2022.

Sinopsis la filmul Carnagiu american

După ce un guvernator emite un ordin executiv de arestare a copiilor imigranților fără documente, tinerilor nou reținuți li se oferă posibilitatea de a scăpa de acuzații, oferindu-se voluntari pentru a oferi îngrijire bătrânilor.



Descrierea sinopsis a filmului Carnagiu american / American Carnage

După ce un guvernator emite un ordin executiv de arestare a copiilor imigranților fără documente, tinerilor nou reținuți li se oferă posibilitatea de a scăpa de acuzații, oferindu-se voluntari pentru a oferi îngrijire bătrânilor. Odată ajunși în unitatea de îngrijire a bătrânilor, voluntarii descoperă că guvernatorul și supervizorul unității au pregătit o conspirație înfiorător de depravată care îi pune în pericol pe tineri și pe bătrâni în această comedie thriller întortocheată.

Regia
Diego Hallivis

Actori în distribuție
Jenna Ortega, Jorge Lendeborg Jr., Allen Maldonado, Eric Dane, Brett Cullen, Jorge Diaz, Bella Ortiz, Yumarie Morales, Catherine McCafferty, Andrew Kaempfer, Paloma Bloyd, Beau Billingslea, Michael Batista, Tiffany Brown, Gigi Burgdorf, Freddy Carter, Yomary Cruz, Camila Fabra, Lluís Febrer, Catherine Hannay, Philip Harvey

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Horror

Dată de lansare:
15 iulie 2022

Cunoscut și ca
American Carnage - titlul original, Carnagiu american - titlul în România

Trailer la filmul Carnagiu american / American Carnage (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii