Header Ads Widget

Bărbatul din Toronto (Film acțiune Netflix 2022) The Man from Toronto Trailer și detalii

Film de acțiune și thriller produs de Netflix "Bărbatul din Toronto" 2022 cu actorii: Kevin Hart, Woody Harrelson și Kaley Cuoco. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Man from Toronto".


Despre filmul Bărbatul din Toronto

Bărbatul din Toronto / The Man from Toronto este un film american de comedie și acțiune din 2022, regizat de Patrick Hughes. Filmul îi are în distribuție pe Kevin Hart și Woody Harrelson, alături de actori precum Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Lela Loren, Pierson Fodé, Jencarlos Canela și Ellen Barkin.


Filmul de acțiune Bărbatul din Toronto / The Man from Toronto a fost lansat pe 24 iunie 2022 de Netflix. Filmul a primit recenzii în general mixte din partea criticilor.


Sinopsis Netflix film Bărbatul din Toronto

Cel mai sângeros asasin din lume și cel mai mare ratat din New York sunt confundați unul cu celălalt la o închiriere Airbnb.





Distribuție Actori în filmul Bărbatul din Toronto:

Kevin Hart, Woody Harrelson, Jasmine Mathews, Kaley Cuoco, Pierson Fode, Ellen Barkin, Jencarlos Canela, Ronnie Rowe, Alejandro De Hoyos, Lela Loren, Rob Archer, Kate Drummond, Martin Roach, Patrick Garrow, Jason MacDonald, Kyle Gatehouse, Marqus Bobesich, Alejandro Ampudia, Darrin Baker, Vijay Mehta, Philip Yang, Daniel Kash, Andres Jaramillo, Kevin Yeboah, Alicia-Kay Markson, Victor Chiu, Katherine Oh, Dorly Jean-Louis, Felipe Aukai, Shawn Lall, Tig Fong, Al Vrkljan, Gene Abella, Cherie D'Elia, Byron Abalos, Patricia Casey, Michael Gordin Shore, Tomohisa Yamashita, Oleg Taktarov, Glenn Ennis, Justin Howell, Nathaniel Shuker, Dalton Derek, Alex Cruz, Grisha Pasternak, Natallia Poliveanii

Regizor: Patrick Hughes

Scenariști: Robbie Fox, Chris Bremner

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 24 Iunie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 24 Iunie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Man from Toronto titlul original, Bărbatul din Toronto titlul în română

Este filmul Bărbatul din Toronto pe Netflix

Da, filmul Bărbatul din Toronto este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 24 Iunie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Bărbatul din Toronto

Un caz de identitate greșită apare după ce un consultant de vânzări ratat și cel mai mortal asasin din lume, cunoscut doar sub numele de Bărbatul din Toronto, se întâlnesc la închirierea unei case de vacanță.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Bărbatul din Toronto (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Bărbatul din Toronto (2022) cu actorii Kevin Hart, Woody Harrelson, Jasmine Mathews și Kaley Cuoco și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii