Header Ads Widget

Abandoned (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film de droază online "Abandoned" 2022 cu actorii Emma Roberts, John Gallagher Jr. și Marie May. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Abandoned".


Despre filmul Abandoned

Abandoned (Abandonat) este un film american horror și este regizat de Spencer Squire după un scenariu scris de Erik Patterson și Jessica Scott. Filmul îi are în distribuție pe actorii Emma Roberts, John Gallagher Jr., Marie May, Kate Arrington, Michael Shannon, Addy Miller și Paul Dillon.


Filmul de de groază "Abandoned" este produs de companiile Before The Door Pictures, Three Point Capital și Vertical Entertainment și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite ale Americii pe 17 iunie 2022 de către Vertical Entertainment. Pe 24 iunie, filmul a fost lansat și pe platformele de streaming.


Sinopsis la filmul Abandoned

După ce un tânăr cuplu se mută într-o fermă îndepărtată împreună cu fiul lor, luptele femeii cu psihoza postpartum (Lăuzie) încep să se intensifice... pe măsură ce casa dezvăluie secrete proprii.





Distribuție Actori în filmul Abandoned

Emma Roberts, John Gallagher Jr., Marie May, Kate Arrington, Michael Shannon, Addy Miller, Paul Dillon, Justin Matthew Smith, Paul Schneider, Christian Michael Pates, Paxton Pope, Graham Dean, Carter Matthews

Regizor
Spencer Squire

Scenarist
Erik Patterson, Jessica Scott

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
17 Iunie 2022 în cinematografe în Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Abandoned titlul original

Este filmul Abandoned pe HBO Max

Din păcate filmul Abandoned încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Abandoned pe Netflix?

Din păcate filmul Abandoned încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Abandoned

Filmul Abandoned urmărește viețile extrem de intense ale Sarei (Emma Roberts), ale soțului ei Alex (John Gallagher Jr.) și ale fiului lor, în timp ce se mută într-o fermă îndepărtată, care adăpostește o istorie întunecată și tragică. Pe măsură ce trecutul casei lor este dezvăluit, fragilitatea mamei escaladează la o stare de psihoză care pune în pericol propria ei siguranță și a fiului ei nou-născut.


Trailer la filmul "Abandoned" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii