Header Ads Widget

Snapshot of Love (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film romantic și de dragoste online "Snapshot of Love" 2022 cu actorii Jennifer Adams, Victoria Nicole Dresden și Roberto Gibraltarik. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Snapshot of Love".


Despre filmul Snapshot of Love

Snapshot of Love este un film romantic și de dragoste american regizat de Elizabeth Snoderly după un scenariu scris împreună cu Ferguson Sauvé-Rogan. Filmul o urmărește pe Adrian, o fotografă de vedete de la Hollywood însărcinată să obțină fotografii cu o vedetă discretă, Parker Bennett. Dar după ce petrec împreună un timp, ea este împărțită între slujbă și dragoste. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Jennifer Adams, Victoria Nicole Dresden, Roberto Gibraltarik, Lexi Giovagnoli, DeGayle Jackson, Benedict Mazurek, Rachel McCubbin și Bilal Abdul-Baaree Muhammad.


Filmul american de dragoste "Snapshot of Love" este produs de compania G It's Entertainment și a avut premiera pe data de 14 martie 2022 la televiziunea italiană și în curând va fi lansat limitat în cinematografele americane de Nicely Entertainment.


Sinopsis la filmul Snapshot of Love

Adrian este o fotografă de la Hollywood însărcinată să obțină fotografii cu o vedetă care este foarte discretă, Parker Bennett. Printr-o coincidență, Adrian și Parker sunt cazați la aceeași pensiune și după ce servesc împreună micul dejun, ea trebuie să aleagă între sluba ei sau dragoste.





Distribuție Actori în filmul Snapshot of Love

Jennifer Adams, Victoria Nicole Dresden, Roberto Gibraltarik, Lexi Giovagnoli, DeGayle Jackson, Benedict Mazurek, Rachel McCubbin, Bilal Abdul-Baaree Muhammad, Harini Saravanan

Regizor
Elizabeth Snoderly

Scenarist
Ferguson Sauvé-Rogan, Elizabeth Snoderly

Genul filmului
Dragoste, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
14 martie 2022 la televiziunea italiană și în curând în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Snapshot of Love titlul original

Este filmul Snapshot of Love pe HBO Max

Din păcate filmul Snapshot of Love încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Snapshot of Love pe Netflix?

Din păcate filmul Snapshot of Love încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Snapshot of Love

Adrian este o fotografă paparazzi de la Hollywood însărcinat să obțină fotografii cu o vedetă foarte evazivă, Parker Bennett. Dar ea nici nu-și dă seama că va avea șansa vieții când vor ajunge amândoi la aceeași pensiune și vor lua un mic dejun în munții din Carolina de Nord. Când șeful ei află coincidența, o roagă pe Adrian să-i facă fotografii lui Parker, dar după ce au petrecut timp împreună, Adrian începe să dezvolte sentimente pentru el și va trebui să aleagă între slujba ei sau să urmeze dragostea.


Trailer la filmul "Snapshot of Love" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii