Header Ads Widget

First Love (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film dramă romantică și de dragoste online "First Love" 2022 cu actorii Diane Kruger, Jeffrey Donovan și Hero Fiennes Tiffin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "First Love".


Despre filmul First Love

First Love este un film romantic și de dragoste american scris și regizat de A.J. Edwards. Filmul are acțiunea situată în mijlocul unei crize economice naționale, în care o familie se luptă cu șomajul de lungă durată al unui tată, în timp ce fiul lor experimentează prima dragoste. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Diane Kruger, Jeffrey Donovan, Hero Fiennes Tiffin, Sydney Park, Diane Venora, Harrison Cone, Nanrisa Lee, Bruce Wexler, Chris Galust și Elena Heuzé.


Filmul american de dragoste "First Love" este produs de companiile Green Light Pictures și Fortitude International, și va fi lansat pe data de 17 iunie 2022 limitat în cinematografele americane și pe internet de Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul First Love

Povestea este descrisă ca o privire emoționantă asupra intrării dificile a unui tânăr în vârsta adultă.





Distribuție Actori în filmul First Love

Diane Kruger, Jeffrey Donovan, Hero Fiennes Tiffin, Sydney Park, Diane Venora, Harrison Cone, Nanrisa Lee, Bruce Wexler, Chris Galust, Elena Heuzé, Johnna Dias-Watson, Blake Weise, Nikolai Tsankov, Dominique Gayle, Kiara T. Romero, Makeba Pace, Aurelia Michael, Stephen Singleton, Sanjay Chandani, Bezhenar Andrey

Regizor
A.J. Edwards

Scenarist
A.J. Edwards

Genul filmului
Dragoste, Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
17 Iunie 2022 limitat în cinematografe și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
First Love titlul original

Este filmul First Love pe HBO Max

Din păcate filmul First Love încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul First Love pe Netflix?

Din păcate filmul First Love încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului First Love

Filmul FIRST LOVE îl urmărește pe Jim (Hero Fiennes Tiffin), un absolvent de liceu care se confruntă cu culmile primei iubiri cu Ann (Sydney Park), în timp ce își trăiesc iubirea în așteptarea plecării la facultate. În același timp, părinții lui Jim (Diane Kruger și Jeffrey Donovan) se confruntă cu consecințele familiale ale unei crize financiare.


Trailer la filmul "First Love" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii