Header Ads Widget

Dakota (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film pentru familie online "Dakota" 2022 cu actorii Abbie Cornish, Tim Rozon și William Baldwin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Dakota".


Despre filmul Dakota

Dakota este un film pentru familie american regizat de Kirk Harris după un scenariu scris de Johnny Harrington. Filmul se concentrează pe Kate, o văduvă care și-a pierdut soțul în războiul din Afganistan și care se luptă să-și întrețină ferma dintr-un oraș mic împreună cu fiica ei, conducând și departamentul local de pompieri voluntari. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Abbie Cornish, Tim Rozon, William Baldwin, Patrick Muldoon, Lorenzo McGovern Zaini, Lola Sultan, Katie McGovern, Lara Pictet, Roberto Davide și Jonathan Silvestri.


Filmul american dramă "Dakota" este produs de companiile Fairway Film Alliance, Lady Bacardi Entertainment și Iervolino Entertainment, și a fost lansat pe data de 1 aprilie 2022 limitat în cinematografele americane de Samuel Goldwyn Films, urmând ca pe 20 mai 2022 să aibă premiera și pe internet.


Sinopsis la filmul Dakota

O femeie și fiica ei găsesc căldură și companie atunci când câinele de luptă al răposatului ei soț vine să locuiască la ferma lor. Cu toate acestea, ei trebuie să fie cât uniți deoarece un șerif corupt face tot ce este necesar pentru a pune mâna pe pământul familiei.





Distribuție Actori în filmul Dakota

Abbie Cornish, Tim Rozon, William Baldwin, Patrick Muldoon, Lorenzo McGovern Zaini, Lola Sultan, Katie McGovern, Lara Pictet, Roberto Davide, Jonathan Silvestri, Nathan Macchioni, Yonv Joseph, Niccolo Cancellieri, Giuseppe Nardone, Gaby Ford, Luca Ghillino, Debora Boccuni

Regizor
Kirk Harris

Scenarist
Johnny Harrington

Genul filmului
Dramă, Familie, Filme 2022

Data de lansare
1 Aprilie 2022 limitat în cinematografe și pe 20 Mai 2022 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Dakota titlul original

Este filmul Dakota pe HBO Max

Din păcate filmul Dakota încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Dakota pe Netflix?

Din păcate filmul Dakota încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dakota

Mama singură și proaspăt văduvă Kate Sanders (Abbie Cornish) locuiește la ferma familiei ei din Georgia împreună cu fiica ei Alex (Lola Sultan). Viața la fermă este o provocare și lucrurile s-au complicat doar atunci când câinele de luptă Dakota ajunge la ușa lor, livrat de sergentul CJ Malcolm (Tim Rozon). CJ își îndeplinește promisiunea făcută prietenului său și colegului său veteran din Afganistan, Marine Clay Sanders (defunctul soț al lui Kate și tatăl lui Alex) de a o aduce pe Dakota acasă la ei dacă va muri. Kate își petrece timpul între fermă și conducerea departamentului de pompieri voluntari. Dakota veghează asupra familiei și devine un erou local care ajută prin oraș. Între timp, șeriful local (Patrick Muldoon) știe un vechi secret îngropat de mult, că Ferma lui Sander este valoroasă și o presează pe Kate pentru a-l vinde. Șeriful nu se va opri de la nimic pentru a pune mâna pe pământul lor. Cu ajutorul fiicei Alex și al noului cel mai bun prieten al ei, Dakota, Kate își dă seama de adevărata valoare a fermei. Dakota o învață pe Alex că nu este nimic mai bun decât un câine drept cel mai bun prieten.


Trailer la filmul "Dakota" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii