Header Ads Widget

Blonda (Film biografic Netflix 2022) Blonde Trailer și detalii

Film biografic și dramă produs de Netflix "Blonda" 2022 cu actorii: Ana de Armas, Bobby Cannavale și Adrien Brody. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Blonde".


Despre filmul Blonda

Blonda / Blonde este un film dramă fictiv american scris și regizat de Andrew Dominik. Adaptat după romanul cu același nume din 2000 al lui Joyce Carol Oates, filmul este o interpretare fictivă a vieții actriței Marilyn Monroe, interpretată de Ana de Armas. Adrien Brody, Bobby Cannavale, Xavier Samuel și Julianne Nicholson apar, de asemenea, în roluri secundare. Majoritatea filmului a fost filmat în alb-negru; celelalte porțiuni fiind filmate în culori.


Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tracey Landon, Brad Pitt și Scott Robertson sunt producători ai filmului, care, după o perioadă lungă de dezvoltare care a început în 2010, a început producția la Los Angeles în august 2019. Producția s-a încheiat în iulie 2021, fiind încetinită de COVID-19.

Filmul Blonda este programat să fie lansat pe 28 septembrie 2022 de Netflix. Este singurul film din 2022 care va fi evaluat peste 17 ani, din cauza conținutul său sexual grafic și va fi primul de acest gen care va fi lansat printr-un serviciu de streaming. În România, filmul Blonda va avea premiera online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Blonda

După o copilărie traumatizantă, Norma Jeane Mortensen a devenit actriță în Hollywood-ul anilor 1950 și începutul anilor 1960. A devenit celebră în lume sub pseudonimul Marilyn Monroe (Ana de Armas). Dar aparițiile ei pe ecran sunt în contrast puternic cu problemele de dragoste, exploatare, abuz de putere și dependență de droguri cu care s-a confruntat în viața ei privată.





Distribuție Actori în filmul Blonda:

Ana de Armas, Garret Dillahunt, Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Scoot McNairy, Sara Paxton, Rebecca Wisocky, Xavier Samuel, Toby Huss, Lucy DeVito, Catherine Dent, Spencer Garrett, Caspar Phillipson, Dan Butler, Evan Williams, Haley Webb, Eden Riegel, Tygh Runyan, Ned Bellamy, Chris Lemmon, David Warshofsky, Ravil Isyanov, Tim Ransom, Sonny Valicenti, Colleen Foy, Time Winters, Judy Kain, Mia McGovern Zaini, Mike Ostroski, Danielle Lima, Steve Bannos, Patrick Brennan, Eric Matheny, Rob Brownstein, Sal Landi, Ethan Cohn, Jeremy Shouldis, Michael Masini, Lily Fisher, Rob Nagle, Deana Molle', Emil Beheshti, Jerry Hauck, Danielle Jane Darling, Kiva Jump, Parker Harris, Christopher Kriesa, Ryan Vincent, Skip Pipo, Jeff Jocoy, Ryan Kanfer, Jutt DaRe, Chris Moss, Scott Hislop, Lidia Sabljic, Dieterich Gray, Tim Cannon, Andrew Thacher, Tatum Shank, Isabel Dresden

Regizor: Andrew Dominik

Scenariști: Andrew Dominik

Genul filmului: Biografic, Dramă, Mister, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 28 septembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 28 septembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul online subtitrat în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Blonde titlul original

Este filmul Blonda pe Netflix

Da, filmul Blonda este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 28 septembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Blonda

De la regizorul Andrew Dominik și bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Joyce Carol Oates, Filmul „Blonda / Blonde” reimaginează cu îndrăzneală viața uneia dintre cele mai durabile icoane de la Hollywood, Marilyn Monroe. Din copilăria ei volatilă ca Norma Jeane, prin ascensiunea ei către vedetă și încurcăturile romantice, „Blonda” estompează liniile realității și ficțiunii pentru a explora ruptura tot mai mare dintre sinele ei public și cel privat.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Blonda (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă Blonda (2022) cu actorii Ana de Armas, Bobby Cannavale și Adrien Brody și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii