Header Ads Widget

The Lost Girls (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și fantezie online "The Lost Girls" 2022 cu actorii Livia De Paolis, Ella-Rae Smith și Joely Richardson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Lost Girls".


Despre filmul The Lost Girls

The Lost Girls (traducere în română Fetele pierdute) este un film britanic de fantezie și dramă din 2022 scris și regizat de Livia De Paolis și bazat pe romanul cu același nume inspirat de Peter Pan din 2003 al lui Laurie Fox. Plasat la câteva generații după evenimentele din romanul original al lui J.M. Barrie, se extinde asupra consecințelor promisiunii lui Pan de a continua să se întoarcă la Darlings. În rolurile principale îi găsim pe actorii Livia De Paolis, Ella-Rae Smith, Joely Richardson, Vanessa Redgrave, Emily Carey, Iain Glen, Louis Partridge, Julian Ovenden, Lorraine Tai și Parker Sawyers.


Filmul britanic dramă "The Lost Girls" este produs de companiile Ingenious Media, Lipsync Productions și Pelgo Films, și va avea premiera pe 17 iunie limitat în cinematografe și pe internet.


Sinopsis la filmul The Lost Girls

La fel ca bunica și mama Jane înaintea ei, Wendy trebuie să scape de stăpânirea lui Pan pe care Pan o are asupra ei și de promisiunea pe care vrea să o respecte.





Distribuție Actori în filmul The Lost Girls

Livia De Paolis, Ella-Rae Smith, Joely Richardson, Vanessa Redgrave, Emily Carey, Iain Glen, Louis Partridge, Julian Ovenden, Lorraine Tai, Parker Sawyers, Siobhan Hewlett, Amelia Minto, Tilly Marsan, Oliver Dillon, Lauren Santana, Rikki Beadle Blair, Ava Fillery, Ebony Aboagye, Pearl Jarrett, Max Gill, Danielle Durant, Oli Allder-Dillon

Regizor
Livia De Paolis

Scenarist
Livia De Paolis

Genul filmului
Dramă, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
17 Iunie 2022 pe internet și limitat în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Lost Girls titlul original

Este filmul The Lost Girls pe HBO Max

Din păcate filmul The Lost Girls încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Lost Girls pe Netflix?

Din păcate filmul The Lost Girls încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Lost Girls

Inspirat de povestea clasică a lui Peter Pan, The Lost Girls relatează patru generații de femei Darling în timp ce se luptă după aventurile lor cu Peter Pan (Louis Partridge) în Neverland. La fel ca bunica (Vanessa Redgrave) și mama Jane (Joely Richardson) înaintea ei, Wendy (Emily Carey și Livia De Paolis) trebuie să scape de stăpânirea pe care Pan o are asupra ei și de promisiunea pe care își dorește cu disperare să o respecte. Pe măsură ce fiica ei Berry (Ella-Rae Smith) intră pe orbita lui Peter Pan, Wendy trebuie să lupte pentru a-și salva relația cu fiica ei în timp ce își reconciliază moștenirea.


Trailer la filmul "The Lost Girls" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii