Header Ads Widget

Resurrection (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și horror online "Resurrection" 2022 cu actorii Rebecca Hall, Tim Roth și Grace Kaufman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Resurrection".


Despre filmul Resurrection

Resurrection este un film thriller psihologic american din 2022, scris și regizat de Andrew Semans. În film, viața atent construită a unei femei este răsturnată atunci când o umbră nedorită din trecutul ei revine, forțând-o să se confrunte cu monstrul pe care l-a ocolit timp de două decenii. În rolurile principale îi găsim pe actorii Rebecca Hall, Tim Roth, Grace Kaufman, Michael Esper, Angela Wong Carbone, Josh Drennen, Rosemary Howard, Winsome Brown, Jaime Zevallos și Owen Johnson.


Filmul american dramă horror "Resurrection" este produs de companiile Secret Engine, Square Peg și Tango Entertainment, și a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2022 pe 22 ianuarie 2022. Este programat să fie lansat pe 5 august 2022 de IFC Films.


Sinopsis la filmul Resurrection

Viața lui Margaret este în ordine. Este capabilă, disciplinată și de succes. În curând, fiica ei adolescentă, pe care Margaret a crescut-o singură, va merge la o universitate bună, așa cum își dorea Margaret. Totul este sub control. Adică până când David se întoarce, purtând cu el ororile trecutului lui Margaret.





Distribuție Actori în filmul Resurrection

Rebecca Hall, Tim Roth, Grace Kaufman, Michael Esper, Angela Wong Carbone, Josh Drennen, Rosemary Howard, Winsome Brown, Jaime Zevallos, Owen Johnson, Jackson Finnegan, Zarra Kaahn, Patrick Klein, Bradley Lewis, Rocco Palmieri, Oliver Comstock Reynolds

Regizor
Andrew Semans

Scenarist
Andrew Semans

Genul filmului
Crime, Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
22 Ianuarie 2022 la Festivalul de Film Sundance, 5 August 2022 limitat în cinematografe și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Resurrection titlul original

Este filmul Resurrection pe HBO Max

Din păcate filmul Resurrection încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Resurrection pe Netflix?

Din păcate filmul Resurrection încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Resurrection

Margaret (Rebecca Hall) duce o viață de succes și ordonată, echilibrând perfect cerințele carierei sale care o solicită din greu și ale fiicei sale extrem de independente, Abbie. Totul este sub control. Dar acel echilibru atent este schimbat atunci când o umbră nedorită din trecutul ei, David (Tim Roth) se întoarce, purtând cu el ororile trecutului lui Margaret. Luptându-se cu teama ei în creștere, Margaret trebuie să se confrunte cu monstrul pe care l-a ocolit timp de două decenii și care a venit să își încheie treburile neterminate.


Trailer la filmul "Resurrection" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii