Header Ads Widget

No Exit (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film mister și thriller online "No Exit" 2022 cu actorii Havana Rose Liu, Danny Ramirez și David Rysdahl. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "No Exit".


Despre filmul No Exit

No Exit este un film thriller american din 2022, regizat de Damien Power, după un scenariu de Andrew Barrer și Gabriel Ferrari, bazat pe romanul cu același nume din 2017 al lui Taylor Adams. În rolul principal o găsim pe actrița Havana Rose Liu interpretând rolul unei dependente de droguri în recuperare, care descoperă o răpire în curs de desfășurare în timp ce era blocată la o oprire în timpul unui viscol. Danny Ramirez, David Rysdahl, Dale Dickey și Dennis Haysbert joacă rolul celor patru suspecți, în timp ce Mila Harris joacă rolul victimei.


Filmul No Exit a fost lansat pe 25 februarie 2022, pe Hulu, de 20th Century Studios. A primit recenzii mixte de la critici, care l-au catalogat drept un film bun cu floricele de porumb.


Sinopsis la filmul No Exit

O tânără iese de la dezintoxicare și fură o mașină pentru a-și putea vizita mama bolnavă, dar rămâne blocată cu un grup de oameni la o oprire montană în timpul unui viscol. Lucrurile se înrăutățesc când tânăra descoperă un copil răpit într-o mașină aparținând uneia dintre persoanele din interior, punând grupul într-o situație terifiantă de viață sși de moarte, în timp ce se luptă să scape și încearcă să descopere cine dintre ei este răpitorul.





Distribuție Actori în filmul No Exit

Havana Rose Liu, Danny Ramirez, David Rysdahl, Mila Harris, Dennis Haysbert, Dale Dickey, Benedict Wall, Nomi Cohen, James Gaylyn, Lisa Zhang, Nick Davies, Hweiling Ow, Jen Van Epps, Kirsty Hamilton, Jared Hill, Paul Green, Kong Keopraserth, Sam Forde, Selena Dixon, Kismet Shosanya, Maria Luce, Tessa Syms, David Chen

Regizor
Damien Power

Scenarist
Andrew Barrer, Gabriel Ferrari

Genul filmului
Dramă, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
25 Februarie 2022 pe internet - platforma Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
No Exit titlul original

Este filmul No Exit pe HBO Max

Din păcate filmul No Exit încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul No Exit pe Netflix?

Din păcate filmul No Exit încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului No Exit

În „No Exit”, Havana Rose Liu („Mayday”) își face debutul în rolul principal în lungmetraj, cu rolul lui Darby, o tânără aflată în drum spre o urgență în familie, care este blocată de un viscol și forțată să își găsească adăpost într-o zonă de odihnă de pe autostradă cu un grup de străini. Când dă peste o fată răpită într-o dubă în parcare, o pune într-o luptă teribilă pe viață și pe moarte pentru a descoperi cine dintre ei este răpitorul.


Trailer la filmul "No Exit" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii