Header Ads Widget

Cha Cha Real Smooth (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie și dramă online "Cha Cha Real Smooth" 2022 cu actorii Cooper Raiff, Dakota Johnson și Leslie Mann. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Cha Cha Real Smooth".


Despre filmul Cha Cha Real Smooth

Cha Cha Real Smooth este un film american de comedie dramă din 2022, scris, regizat, produs și co-editat de Cooper Raiff. Filmul urmărește un tânăr care lucrează ca gazdă de petrecere la Bar Mitzvah și se împrietenește cu o mamă și fiica ei cu autism. Filmul îi are în distribuție pe actorii Cooper Raiff, Dakota Johnson, Evan Assante, Vanessa Burghardt, Leslie Mann, Brad Garrett, Raúl Castillo, Colton Osorio, Amara Pedroso, Odeya Rush și Brooklyn Ramirez.


Filmul "Cha Cha Real Smooth" a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance din 2022 pe 23 ianuarie 2022. Este programat să fie lansat în cinematografe limitate și pe Apple TV+ pe 17 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Cha Cha Real Smooth

Proaspăt ieșit din facultate și blocat în casa lui din New Jersey, fără o cale clară înainte, Andrew, în vârstă de 22 de ani, începe să lucreze ca organizator de petrecere pentru bar/bat mitzvah - unde stabilește o prietenie unică cu o tânără mamă și fiica ei adolescentă.





Distribuție Actori în filmul Cha Cha Real Smooth

Cooper Raiff, Dakota Johnson, Evan Assante, Vanessa Burghardt, Leslie Mann, Brad Garrett, Raúl Castillo, Colton Osorio, Amara Pedroso, Odeya Rush, Brooklyn Ramirez, Kelly O'Sullivan, Javien Mercado, Chris Newman, Paul Hurley, Davina Reid, Lisa Velten Smith, Corrie Danieley, Eamonn McElfresh, Mike Dennis, Alison Weisgall, Jonathan Visser, Tommy Lafitte, Jonathan Berry, Jim Fitzgerald, Xander Goldman, Daisy Jade, Ellen Kotzin, Scott Lockhart, Ella Marks, Rolando Mays, Tiffany Sander, Tom McNutt, Jackson Miller, Phil Nardozzi, Olivia Pagone, Felicia Reuter, Chris A. Riskus, Tyler Sharpe, Brenna Sherman, Drake Tobias, Valena Zitello

Regizor
Cooper Raiff

Scenarist
Cooper Raiff

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
8 Februarie 2022 pe internet - platforma Shudder

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Cha Cha Real Smooth titlul original

Este filmul Cha Cha Real Smooth pe HBO Max

Din păcate filmul Cha Cha Real Smooth încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Cha Cha Real Smooth pe Netflix?

Din păcate filmul Cha Cha Real Smooth încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cha Cha Real Smooth

Proaspăt ieșit din facultate și fără o cale de viață clară, Andrew, în vârstă de 22 de ani, este blocat acasă cu familia în New Jersey. Dar dacă există un lucru care aparține CV-ului său inexistent, acesta este cum să înceapă o petrecere, ceea ce îi aduce slujba perfectă de dans motivațional la bar și bat mitzvah pentru colegii de clasă ai fratelui său mai mic. Când Andrew se împrietenește cu o mamă locală, Domino, și cu fiica ei, Lola, el descoperă în sfârșit un viitor pe care și-l dorește -- chiar dacă s-ar putea să nu fie al lui. Cooper Raiff scrie, regizează și joacă alături de Dakota Johnson, Brad Garrett, Leslie Mann și noii veniți Vanessa Burghardt și Evan Assante în această poveste despre dragoste neconvențională, plină de onestitate emoțională.


Trailer la filmul "Cha Cha Real Smooth" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii