Header Ads Widget

Weird: The Al Yankovic Story (Film biografic 2022) Trailer și Detalii

Film biografic și muzical online "Weird: The Al Yankovic Story" 2022 cu actorii Daniel Radcliffe, Evan Rachel Wood și Julianne Nicholson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Weird: The Al Yankovic Story".


Despre filmul Weird: The Al Yankovic Story

Weird: The Al Yankovic Story este un film de comedie biografică american regizat de Eric Appel după un scenariu pe care l-a scris împreună cu subiectul filmului, „Weird Al” Yankovic. Filmul îi are în rolurile principale pe Daniel Radcliffe în rolul lui Yankovic, alături de actori precum Evan Rachel Wood, Julianne Nicholson, Rainn Wilson, James Preston Rogers, Toby Huss, Jimmy Walker Jr., Paloma Esparza Rabinov, David Bloom și Andrew Steven Hernandez în roluri secundare.


Filmul american biografic "Weird: The Al Yankovic Story" este produs de companiile Funny or Die, Tango Entertainment și The Roku Channel, și este programat să fie lansat în toamna lui 2022 pe platfoema americană de streaming Roku.


Sinopsis la filmul Weird: The Al Yankovic Story

Explorează fiecare fațetă a vieții lui Yankovic, de la ascensiunea sa fulgerătoare până la faimă, cu hituri timpurii precum „Eat It” și „Like a Surgeon”, până la aventurile sale toride de dragoste cu celebrități și stilul de viață celebru depravat.





Distribuție Actori în filmul Weird: The Al Yankovic Story

Daniel Radcliffe, Evan Rachel Wood, Julianne Nicholson, Rainn Wilson, James Preston Rogers, Toby Huss, Jimmy Walker Jr., Paloma Esparza Rabinov, David Bloom, Andrew Steven Hernandez, William Guirola, Brennon Peters

Regizor
Eric Appel

Scenarist
Eric Appel, "Weird Al" Yankovic

Genul filmului
Biografic, Comedie, Muzical, Filme 2022

Data de lansare
2022 pe serviciul de streaming The Roku Channel

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Weird: The Al Yankovic Story titlul original

Este filmul Weird: The Al Yankovic Story pe HBO Max

Din păcate filmul Weird: The Al Yankovic Story încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Weird: The Al Yankovic Story pe Netflix?

Din păcate filmul Weird: The Al Yankovic Story încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Weird: The Al Yankovic Story

Filmul va explora toate aspectele vieții și carierei lui Yankovic, care a durat peste 45 de ani, inclusiv ascensiunea sa la faimă după lansarea unor parodii precum Eat It și Like a Surgeon și modul în care a câștigat cinci premii Grammy, șase discuri de platină și un album numărul unu în Billboard 200 – Mandatory Fun.


Trailer la filmul "Weird: The Al Yankovic Story" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii