Header Ads Widget

Vendetta (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "Vendetta" 2022 cu actorii Bruce Willis, Thomas Jane și Mike Tyson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Vendetta".


Despre filmul Vendetta

Vendetta este un film de acțiune și suspans american regizat de Jared Cohn după un scenariu scris de el însuși. În film, William Duncan încearcă să-și facă singur dreptate când fiica lui este ucisă de un membru al unei bande de interlopi. În rolurile principale îi găsim pe actorii Bruce Willis, Thomas Jane, Clive Standen, Theo Rossi, Jackie Moore, Maddie Nichols, Mike Tyson, Derek Russo, Kurt Yue, Eric Buarque și Lauren Buglioli.


Filmul american de acțiune "Vendetta" este produs de compania Bar None Productions și a fost lansat limitat în cinematografele americane de Vertical Entertainment pe data de 17 Mai 2022 și de Redbox Entertainment pe internet.


Sinopsis la filmul Vendetta

Fiica lui William Duncan este ucisă cu brutalitate iar justiția pare că nu reușește să-l prindă pe autor, William Duncan ia legea în propriile mâini și pornește în căutarea pedepsei și răzbunării.





Distribuție Actori în filmul Vendetta

Bruce Willis, Thomas Jane, Clive Standen, Theo Rossi, Jackie Moore, Maddie Nichols, Mike Tyson, Derek Russo, Kurt Yue, Eric Buarque, Lauren Buglioli, Caia Coley, Maury Morgan, Randy Gonzalez, Darryl Dillard, Dustin Lewis, Jesse O'Neill, Patrick Lamont Jr., Demetrius Stear, Cabot Basden, Nathan Hesse, Tamil Periasamy, Cindy L. Jefferson, Rashawd Ford

Regizor
Jared Cohn

Scenarist
Jared Cohn

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
17 Mai 2022 limitat ]n cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Vendetta titlul original

Este filmul Vendetta pe HBO Max

Din păcate filmul Vendetta încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Vendetta pe Netflix?

Din păcate filmul Vendetta încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Vendetta

Când fiica lui este ucisă cu brutalitate și justiția legală pare neputincioasă, William Duncan ia legea în propriile mâini, pornind în căutarea pedepsei. După ce a ucis tâlharul de stradă, care a fost direct responsabil pentru moartea ei, Duncan se trezește în mijlocul unui război cu fratele interlopului, Rory Fetter, și gașca lui, care sunt la fel de hotărâți să-l ucidă pe el pentru membrul bandei căzut. Urmează un joc tensionat, dus-întors, al setei de răzbunare a unui om față de cea a altuia. William ajunge să constate că căutarea răzbunării are întotdeauna același final.


Trailer la filmul "Vendetta" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii